Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Countdown

Countdown
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
2588 kb
Compability:

 

Download






A Countdown története hétköznapinak tűnhet. Mason Powerst irányíthatod, egy néhai CIA ügynököt, aki csapdába került egy elmegyógyintézetben. Egy bűntett miatt zárták be, amit nem ő követett el, és most a halálsoron várakozik. Az emlékeinek egy része elveszett, és ki kell szabadulnia, valamint bebizonyítania ártatlanságát.

Ez egy tipikus kalandjáték. A billentyűzetet és az egeret is kombinálva tudod Masont minden irányban mozgatni. A kezelőfelület elsőre bonyolultnak tűnhet, de teljesen megszokod, mire kiszabadulsz a celládból. (Funkcióbillentyűket is használhatod a parancsokhoz. F1 a Néz, és így tovább.) A játék mentéséhez az F(ile) billentyűt kell megnyomni. Ez olyan dolog, amit gyakran meg kell tenned, mert a játékban nem kapsz második esélyt. Ha felfedeznek, vagy elkapnak, akkor megölnek, és a játék véget ér. A Sierra játékaiban van néhány nagy ötlet, és  végtelen számú halál, de a Countdown eltér ettől. Mindig van egy remek ok a halálodra. A grafika nem a legjobb, amit láttam. Tény, hogy úgy néz ki, csak egy karakter kapott új nevet és munkát a Jones in the Fast Laneből. Mindezek ellenére a játék pótolja ezt a különlegesen jó játékmenettel és a történettel!

Ahogy haladsz a játékban, a memóriád lassacskán visszatér... folyamatosan bonyolultabbá téve a történetet. Hamarosan már nem csak a nevedet kell tisztáznod, de meg is kell állítanod egy globális katasztrófát. Természetesen meg kell találnod azt az embert is, aki mindezek mögött áll.

Ahogy a játék nevéből sejthető, időhatár is van. Be kell fejezned a játékot 96 órán belül. Szóval hagyd abba a bemutató olvasását, az idő fogy. A világnak szüksége van rád, Mason Powers.


advertisment

Reviewed by: Tom Henrik / Screenshots by: Tom Henrik / Uploaded by: Tom Henrik / Translated by: dam / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
Crime, Futuristic,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Crime, Futuristic,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Crime, Mystery,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Mystery,
perspective:
3rd Person,
Ninja Casino Games


Your Ad Here