Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Cisco Heat - All American Police Car Race

Cisco Heat - All American Police Car Race
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
255 kb
Compability:

 

Download




A Cisco Heat egy nagyon, nagyon különös játék. A címe és az első képernyője azt sugallja, ez egy újabb izgalmas, illegális verseny az idő, az ellenfelek és a rendőrök ellen. Őszintén szólva, mindezekkel találkozni fogsz, de nem a megszokott módon.

Képzelj el egy forró nyári napot San Franciscoban: amíg egy bizonyos rég dallam hangzik fel, hippik sétálnak az utcákon, autók rohannak az utakon, és... egy rendőrautó száguld végig az utcán. És még egy, és még néhány. Zavartan nézel körül, mert senki mást nem látsz száguldozni! Mi történik? Kit üldöznek? Miről is szól ez az egész?

Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be a huszonegyedik század legnagyobb kihívását: a Rendőrautó Versenyt.

Az ötlet egyszerű: fogj néhány zsarut, tedd őket San Franciscoba, és hagyd, hogy padlóig nyomják a gázt! Két autó közül választhatsz: a Ford LTD Crown Victoria és a Nissan 300ZX. Az a gond, hogy nem igazán van köztük különbség. Egyaránt két fokozatú váltójuk van: a Low 96 mérföld/óra sebességet ad, míg a High 196 mph-t biztosít a célba éréshez. Az utat a képernyőn lefelé gördülő világos és sötét négyszögek jelképezik. A környezet kétdimenziós képekből áll amelyek mérete a tőlük való távolságod szerint nő vagy csökken. Távol áll az egyik reklámban ígért "izgalmas élethűség"-től, de az általa keltett illúzió egész jó. A hangok elég kellemesek, és az irányítás egyszerű: a kurzornyilakkal fordulsz és adsz gázt, míg a szóközzel válthatsz sebességet. Közlekedési táblák, szemét, járművek, és hasonlók jelképezik az akadályokat, arról nem is beszélve ha letérsz az útról. Minden akadály megpörget, értékes időtől megfosztva téged. Míg hét ellenfelet kell legyőznöd, az idő a legnagyobb ellenséged. Általában csak egy vagy két perc áll rendelkezésedre, hogy befejezd az adott pályát (amikből öt van), így ha csak egyszer vagy kétszer pördülsz is meg, alig érsz majd időben célba. Csak az első három vagy négy sofőr folytatja a versenyt.

A játékban San Francisco több nevezetes helyszíne is szerepel, elsőként de nem utoljára a Golden Gate híd, a Halászok Kikötője, és a Kínai Negyed, a végső cél pedig a Kincses Szigeten van. A játék tudatja veled mikor kell jobbra vagy balra fordulni, a játék ablakának tetején megjelenő szöveggel és egy nagy stop táblával. Ahogy előrehaladsz, egyre több és több kanyar lesz, egyre több és több akadállyal. A fordulás nem olyan könnyű mint amilyennek hangzik. Könnyen beleakadhatsz egy sarokba ami lelassít.

VGA grafikával, hang nélkül, billentyűzet irányítással gond nélkül futtathatod a játékot. Számtalan verziója van a játéknak, többek között C64, Amiga, játéktermi, és még sok más - mindegyik kissé eltérő! 4-ből 5 pontot adok neki, mivel kimondottan adrenalinnövelő, ezért ajánlom mindenkinek aki egy kis szórakozásra és hihetetlen kihívásokra vágyik! 


advertisment

Reviewed by: Tracker / Screenshots by: Paco / Uploaded by: skillz / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Racing
theme:
perspective:
 
genre:
Racing
theme:
perspective:
1st Person, 3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Arcade,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Arcade,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Arcade,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Arcade,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Racing
theme:
Arcade,
perspective:
Top Down,
Ninja Casino Games


Your Ad Here