Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Legend of Kyrandia 3 - Malcolms Revenge, The

Legend of Kyrandia 3 - Malcolms Revenge, The
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
31579 kb
Compability:

 

Download






A Malcolm’s Revenge a harmadik a Legend of Kyrandia sorozatban, és a „gonosz” udvari bolond szemszögéből játszódik. De vajon Malcolm tényleg olyan gonosz, mint amilyennek látszott az első részben? Ebben a játékban mélyebben nyerünk betekintést ebbe a karakterbe, és amit megtudunk róla az fantasztikus. Ő sokkal inkább egy félreértett, bár ingerlékeny szereplőként jön a képbe, akinek van nagylelkű oldala is. És természetesen nagyon vicces is. Képzeld el, hogy Szarumán-t (Gyűrűk Ura) keresztezzük a Grinch-el. Az emberi természet szemlélőjének ez egy pszichológiai utazás, mely feltárja, mi teszi Kyrandia rosszfiúját egy kullanccsá. A játékos beállíthatja Malcolm hangulatát minden találkozáshoz az innovatív „hangulat mércé”-vel .

. A Kyrandia eme verziójának grafikája ugyanazt a magas színvonalat képviseli mint a másik két játék, ahol minden helyszín szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A történet színes és csavaros, melyben Malcolm megpróbálja bebizonyítani, hogy nem ő ölte meg Kyrandia előző királyát és királnyéját. Küldetése során Malcolm szó szerint a világ végén találja magát, egy alvilágban, amit hatalmas angolul beszélő halak uralnak, és a másik végén egy sziget dzsungelén vágja át magát, mely a macskák uralma alatt állnak. Az egész helyzet ostoba lesz mikor Malcolm szenved el minden megaláztatást. Viszont emelt fővel távozhat a végén, mikor Kyrandia összes lakosa jelen van a Királyi Szeánszon, ahol az elhunyt William király szellemét idézik meg, hogy vallomást tegyen Malcolm érdekében. 

Amit szeretek a játék mechanizmusában, hogy csak rá kell klikkelned arra akivel vagy amivel kapcsolatba akarsz lépni. Nem kell zavaros kezelőfelülettel bajlódnod, amikor azt szeretnéd, hogy a karaktered tegyen valamit. A rejtvények, bár szellemesek és humorosak, hihetetlen nehezek, és a végigjátszás használata nélkül eljutsz a végéig, elmehetnél Kyrandiai Királyi Misztikusnak. Úgy hallottam megüresedett egy hely.



Az Abandoniára feltöltött verzió egy „CD-rip”, ami azt jelenti, hogy nincsenek videók, zenék, vagy hangok, de különleges hatások igen. A játék beállításakor ki kell választanod a hangkártyádat, hogy halld ezeket a hatásokat (az alaphelyzet szerint nincs hang). Ha kiválasztottad a hangkártyádat, és Windows-ban szeretnél játszani, a játék beállításait kell megnyitnod (a játék ablak bal kéz felőli sarka) ás le kell venned a beszédhangot és bekapcsolnod a feliratokat. Amíg ezt meg nem teszed, a feliratok olvashatatlanul gyorsan fognak felvillanni.

Amikor megpróbáltam aktiválni a játékot, egy DOS üzenetet kaptam ami arra kért, hogy tegyem a lemezt az E meghajtóba. Egyébként, ha megnyomod az „f” gombot ezek a kérelmek megszűnnek.

Néhány csekélység: A PC Gamer 1995. Márciusi számában, a Malcolm’s Revenge jelölve lett az Év Kalandjátékának (a System Shock nyert, de ki emlékszik már a System Shock-ra?).

 

Part of The Legend of Kyrandia Trilogy


advertisment

Reviewed by: wendymaree / Screenshots by: wendymaree / Uploaded by: wendymaree / Translated by: Tracker / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy,
perspective:
3rd Person,
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
 
genre:
Adventure
theme:
Fantasy,
perspective:
1st Person,
Ninja Casino Games


Your Ad Here