Go Back   Forums > Updates Workflow > Offers
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-11-2009, 08:05 PM   #1
Acero
Newbie
 
Acero's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Olean, United States
Posts: 20
Default Acero - Mechwarrior 2 & Ghostbear's Legacy Expansion

I would like to contribute original ISO's for:

Mechwarrior 2: 31st Century Combat and
Mechwarrior 2: Ghost Bear's Legacy Expansion Pack

both are the DOS version of the game.
Acero is offline                         Send a private message to Acero
Reply With Quote
Old 29-11-2009, 06:31 AM   #2
TotalAnarchy
Surviving the Dark Age
 
TotalAnarchy's Avatar



 
Join Date: Jan 2008
Location: Chisinau, Moldova, Republic of
Posts: 3,147
Default

They're approved, but what are their size? Cause we have limit for on site games. If the games have more than 150 MB you should upload them in the ISO Cellar, another forum section.
__________________
Don't think about the probabilities. The smallest chance can take us a long way forward. It's not like we have anything else to lose.
TotalAnarchy is offline                         Send a private message to TotalAnarchy
Reply With Quote
Old 29-11-2009, 12:16 PM   #3
Paco
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Paco's Avatar



 
Join Date: May 2007
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 2,988
Send a message via ICQ to Paco Send a message via MSN to Paco Send a message via Yahoo to Paco
Default

@TA the first one is 109 MB and the other is 159 MB. So both are ok to add it on Site.
__________________
Legends will never die.

Check here for Maps i made
Paco is offline                         Send a private message to Paco
Reply With Quote
Old 29-11-2009, 02:36 PM   #4
Acero
Newbie
 
Acero's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Olean, United States
Posts: 20
Default

Hate to do this, but I have to change the file size on the images. I was following the DOSBox installation instructions on the DOSBoxWiki to test out my images and realized that my images had stripped out the game music. Of course the game will not load correctly without the music.

Working bin image files are 715mb and 641mb.
Acero is offline                         Send a private message to Acero
Reply With Quote
Old 29-11-2009, 02:41 PM   #5
TotalAnarchy
Surviving the Dark Age
 
TotalAnarchy's Avatar



 
Join Date: Jan 2008
Location: Chisinau, Moldova, Republic of
Posts: 3,147
Default

Upload them in the ISO Cellar, then.
__________________
Don't think about the probabilities. The smallest chance can take us a long way forward. It's not like we have anything else to lose.
TotalAnarchy is offline                         Send a private message to TotalAnarchy
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 03:45 PM   #6
Saccade
[BANNED]

 
Join Date: Apr 2009
Location: Highgate, England
Posts: 1,460
Default

Quote:
Originally Posted by TotalAnarchy View Post
Upload them in the ISO Cellar, then.
Can't wait
Saccade is offline                         Send a private message to Saccade
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 07:49 PM   #7
Paco
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Paco's Avatar



 
Join Date: May 2007
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 2,988
Send a message via ICQ to Paco Send a message via MSN to Paco Send a message via Yahoo to Paco
Default

Quote:
Originally Posted by Saccade View Post
Can't wait
you are slow...:weird:
__________________
Legends will never die.

Check here for Maps i made
Paco is offline                         Send a private message to Paco
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 11:14 PM   #8
Saccade
[BANNED]

 
Join Date: Apr 2009
Location: Highgate, England
Posts: 1,460
Default

Quote:
Originally Posted by Paco View Post
you are slow...:weird:
Yeah - I really should check first, but I get excited and then get carried away :woot2:
Saccade is offline                         Send a private message to Saccade
Reply With Quote
Old 07-01-2010, 11:09 PM   #9
sylandro
Newbie
 
sylandro's Avatar

 
Join Date: Jun 2009
Location: Lince, Peru
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by sylandro View Post
I tried mounting the .BIN files, but only about 200MB of 600MB are recognised as data files, which means the CDs contain Redbook audio not recognised when mounting. Is a .cue file foundable? The audio tracks are mapped within the cuesheets.
Um, the .BIN files were uploaded, but where are the cuesheets?
sylandro is offline                         Send a private message to sylandro
Reply With Quote
Old 08-01-2010, 12:11 PM   #10
Saccade
[BANNED]

 
Join Date: Apr 2009
Location: Highgate, England
Posts: 1,460
Default

Everything works fine for me...
I downloaded the image, mounted and installed a few weeks ago - sound and game all working okay
Saccade is offline                         Send a private message to Saccade
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mechwarrior wendymaree Games Discussion 129 28-05-2016 12:16 AM
Duke Nukem - Manhattan Project [GoG] Chaos Invalid Requests 61 11-12-2009 03:43 PM
Max Payne 2 expansion "Mona: The Assassin" zirkoni Gaming Zone 6 13-06-2009 02:17 AM
Mechwarrior Tomekk Troubleshooting 1 26-09-2008 05:27 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 01:54 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.