Dear Abandonia visitors: Help us keep Abandonia free with a small donation. Abandonia is like an old gaming arcade with only original games. Abandonia helps you have fun four hours and years. If Abandonia is useful to you, please help us forget fundraising and get back to Abandonia.


When Abandonia was founded it was to collect and present all old games where the copyright protection had been abandoned, hence the term ’abandonware’ and the site name Abandonia.com. We are still keeping the site open and free and will appreciate your support to help it stay that way.

‐ Thank you from the Abandonia Team

We are trying to make it easy for people in every country to donate. Please let us know how we could make it easier for you.

Please give whatever you can to help us.

Amount: Currancy:

or
select language!
English
password:
not a member yet? register here! forgot your password? reset here!

Download Grandmaster Chess

Grandmaster Chess
 
Producer:
Publisher:
Year:
Keywords:
Size:
1550 kb
Compability:

 

Download




   

Klasik bir satranç oyunu 2 renkten (siyah ve beyaz) daha fazla şey gerektirmez, ve bunlar renkten bile sayılmaz. Yine de bu oyun çok iyi gözüken tamamen VGA grafikler sunuyor. Taşların hareketleri fare ile yapılıyor, bu yüzden taşın doğru yerini yazmak konusunda endişelenmenize gerek yok.

Bilgisayarlaştırılmış rakip çok iyi (yapay zekayı ayarladığınız seviyeye göre değişiyor) ama oyun hiç de kolay değil. Yani rekabet sağlıyor.

Tahtada yer de ayarlayabiliyorsunuz, böylece maçı inceleyebiliyorsunuz. Ayrıca kendi maçlarınızı kaydedebiliyorsunuz veya inceleyebiliyorsunuz.

Tabii, beyaz ya da siyah taşlarla oynamayı seçebiliyorsunuz ve hatta başka insana karşı oynayabiliyorsunuz (ne yazık ki online yok)

Aslında bu oyun size gerçek bir satranç oyununun sunması gereken her şeyi sunuyor. Hatta bırakıp başka zaman oynamaya devam edebilirsiniz veya yaptığınız hareketleri yazıcıdan çıkartabilirsiniz. Bilgisayara hareketlerinin ardındaki düşünceleri sorabilirsiniz, yani bilgisayarın nasıl düşündüğünü öğrenbilirsiniz. Böylece bir şekilde bilgisayardan bir şeyler öğrenebilirsiniz bile.

Sonuç olarak tüm gerçek satranç sevenler için harika bir oyun. Kesinlikle edinilmeli!


advertisment

Reviewed by: Sebatianos / Screenshots by: Sebatianos / Uploaded by: Sebatianos / Translated by: dancingdecember / share on facebook
 

User Reviews

If you like this game, you will also like

 
genre:
Board
theme:
Sci-Fi,
perspective:
 
genre:
Board
theme:
Educational,
perspective:
 
genre:
Board
theme:
Card,
perspective:
 
genre:
Board
theme:
Educational,
perspective:
Top Down,
 
genre:
Board
theme:
Fantasy, Medieval,
perspective:
Ninja Casino Games


Your Ad Here