Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 18-10-2004, 08:00 PM   #1
Stroggy
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Mar 2004
Location: Cambridge, England
Posts: 1,342
Default

try VDMS perhaps
the sound quality could take a dive, but its playable I think
__________________
pat b
Stroggy is offline                         Send a private message to Stroggy
Old 18-10-2004, 08:23 PM   #2
The Niles
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10

 
Join Date: Oct 2003
Location: Shella, Kenya
Posts: 1,578
Default

Stop trying it will not work. Sorry to have to say it but it's the truth.
__________________
Rabyd Rev -- 2 Timothy 2:15
The Niles is offline                         Send a private message to The Niles
Old 18-10-2004, 08:26 PM   #3
Blind Ryan
Forum hobbit

 
Join Date: Oct 2004
Location: ,
Posts: 39
Default

well how can I play it? You're saying I can't play Duke3d in any playable shape or form on xp?
__________________
Ancient Amusements
syntax error
Blind Ryan is offline                         Send a private message to Blind Ryan
Old 18-10-2004, 08:28 PM   #4
The Niles
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10

 
Join Date: Oct 2003
Location: Shella, Kenya
Posts: 1,578
Default

Yep. Only people I have heard that are playing it use an older system. I myself have WinME and it runs on that.
__________________
Rabyd Rev -- 2 Timothy 2:15
The Niles is offline                         Send a private message to The Niles
Old 18-10-2004, 08:30 PM   #5
aaberg
Game Wizzard

 
Join Date: Aug 2004
Location: Aasane, Norway
Posts: 238
Default

I have actually tried for hours to get it to work on XP, and without luck. It really sucks. :angry:

A friend and I used to play this days at the time, when we where teenagers. Hell. Duke Nukem 3D is fun.
aaberg is offline                         Send a private message to aaberg
Old 18-10-2004, 09:13 PM   #6
Blind Ryan
Forum hobbit

 
Join Date: Oct 2004
Location: ,
Posts: 39
Default

Well, I found a way but it's kinda crap.

If you have a modded xbox, you can put it on that. It runs pretty well but the controls aren't adjustable so....

Thanks anyway guys/
__________________
Ancient Amusements
syntax error
Blind Ryan is offline                         Send a private message to Blind Ryan
Old 29-10-2004, 11:39 PM   #7
JJXB
Pi-voh
 
JJXB's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Godmanchester, England
Posts: 850
Default

funninly enough, i used the buildxp guide to get blood running on xp
__________________
~Ceramic White PSP Status~
FW: 5.00 M33-6
Memory Stick: 8gb
JJXB is offline                         Send a private message to JJXB
Old 30-10-2004, 12:46 AM   #8
Caged
Game Wizzard
 
Caged's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Fitchburg, United States
Posts: 265
Default

I always got an error while playing Duke3D on ME. Something about the being something to do with the Dram...yam that was the stuff. Cou;d never get it to run for long.

What's this about blood not working on XP? it says its compatible. Just curious cus I just downloaded it
Caged is offline                         Send a private message to Caged
Old 30-10-2004, 01:03 AM   #9
JJXB
Pi-voh
 
JJXB's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Godmanchester, England
Posts: 850
Default

sound wasn't working at all on xp for me until i followed the guide
__________________
~Ceramic White PSP Status~
FW: 5.00 M33-6
Memory Stick: 8gb
JJXB is offline                         Send a private message to JJXB
Old 31-10-2004, 12:59 AM   #10
Guest
Guest
Default

where beist thy guide? LOL
                       
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Hep With Duke Nukem I bur Gaming Zone 1 28-12-2005 09:26 PM
Duke Nukem 3d efthimios Gaming Zone 35 13-08-2005 10:19 PM
Duke Nukem 3D on XP Blind Ryan Specific games 4 29-10-2004 05:25 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 06:09 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.