Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2004, 12:27 AM   #1
athcnv
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2004
Location: Croydon, England
Posts: 34
Send a message via ICQ to athcnv Send a message via MSN to athcnv
Default Settlers2 problem

Ok, when I double click on S2.exe to launch the program, I get an error message....
"16 bit MSDOS subsystem" (in the blue bit of the error message box, since I'm still in Windows XP).
"System cannot open COM2 port requested by application"
I can click close or ignore. Ignore doesn't get me anywhere (game doesn't load up).

Erm....I don't know why the program wants to opne COM2 anyway. Any ideas as to what to do?
athcnv is offline                         Send a private message to athcnv
Reply With Quote
Old 07-06-2004, 06:09 AM   #2
FreeFreddy
Guest
Default

Try it under DosBox, or if you have Windows 98 installed too (second HD or like), try it there. Starting it under plain Windows XP is pointless.
                       
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 09:27 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.