Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14-01-2009, 10:38 AM   #1
Typie
Newbie

 
Join Date: Jan 2009
Location: Harderwijk, Netherlands
Posts: 4
Default Unable to download......

hey, guys!
please help me out, I have tried to download "the Incredible Machine" the first version witch is free.
but when I click the GET IT button, I will be send here:
http://files.abandonia.com/ramdisk/6f3e5c3a088b722a491b48a805e808712ea9e2634f1924a6f2 536528952/Incredible%20Machine,%20The.zip

and the only thing what comes up is a little red cross in the upper-left corner.

is this connection wrong or what?

I am new here, forgot something?

Lets keep this running.....click the ads! fun,fun,fun! Typie
Typie is offline                         Send a private message to Typie
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 10:45 AM   #2
Doink
Game freak
 
Doink's Avatar


 
Join Date: Jun 2005
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 138
Send a message via ICQ to Doink
Default

seems to work for me downloads a 506kb zip file
__________________
Eternity is really long, especially near the end...
Doink is offline                         Send a private message to Doink
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 11:04 AM   #3
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

If your site language is set to Dutch you can't download it, set your language to English, then it works.
Long live the bugs!!
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 11:06 AM   #4
Typie
Newbie

 
Join Date: Jan 2009
Location: Harderwijk, Netherlands
Posts: 4
Default Still Unable....

To me, its all the same as before....
I have first downloaded the DOSbox, and the downloadwindow opens up directly.
this download was easy! why does this not work on the game?

I have a slow connection ( wireless ) but this seems to me no problem on such a little zipfile.

btw, all other TIM's the same story!
Typie is offline                         Send a private message to Typie
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 11:06 AM   #5
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
If your site language is set to Dutch you can't download it, set your language to English, then it works.
Long live the bugs!!
Can you read ?
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 11:10 AM   #6
Typie
Newbie

 
Join Date: Jan 2009
Location: Harderwijk, Netherlands
Posts: 4
Default Unable...

I never changed it, just English, however the flag is not up to date...gne,gne.
Typie is offline                         Send a private message to Typie
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 11:33 AM   #7
red_avatar
Administrator
 
red_avatar's Avatar


 
Join Date: Mar 2005
Location: Roeselare, Belgium
Posts: 1,439
Default

Quote:
Originally Posted by Typie View Post
I never changed it, just English, however the flag is not up to date...gne,gne.
Try this link:

http://files.abandonia.com/ramdisk/b...ine,%20The.zip
red_avatar is offline                         Send a private message to red_avatar
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 01:00 PM   #8
Typie
Newbie

 
Join Date: Jan 2009
Location: Harderwijk, Netherlands
Posts: 4
Smile Solved!!

Thanks for the imediate reactions,all !

what I did is this: arrow on the little red cross, right click, choose copy to any program in my PC ( exel for me) and then finaly auto-starts my zip manager.

My explorer does not reconise the .ZIP or does not show it as is.( java setting?)

sorry for the trouble, thanks again!



lets click some ads.....to make up, gne,gne
Typie is offline                         Send a private message to Typie
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 01:13 PM   #9
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,263
Default

It sounds your browser was trying to open the ZIP as a HTML file.
What internet browser are you using? Do you have any archiver (WinZIP, WinRAR etc) installed?
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 14-01-2009, 03:31 PM   #10
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,532
Default

why is this in troubleshooting archive o_O
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable To Make (directory) kshinji Troubleshooting 1 28-02-2007 09:38 PM
Unable To Find Autoexe.nt Ali Troubleshooting 11 06-03-2005 05:22 PM
Unable To Play Game With Dos Box Ali Troubleshooting 1 02-03-2005 01:22 AM
Vdmsound Unable To Install cyborgwebmaster Troubleshooting 3 25-02-2005 01:36 AM
Unable To Download JJXB Old Suggestions 12 15-01-2005 04:43 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 11:01 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.