Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2008, 07:12 PM   #71
AchtungWolf
Lurker

 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Default Memento

I was never able (that souds like shit.. sorry for my bad english... but you understand.. no?) well... as I was telling.. I wasn't never able to play this game on my old 486Sx 33... never know why... some kind of trouble with EMS memory... anyway, Now i remember how I want to play it since far far long....

Thanks from a guy with a horrible memory, for remember to me that game, I try to make it run in my "new" computer... when i find it...

where the &u@# were....:wondering:
AchtungWolf is offline                         Send a private message to AchtungWolf
Reply With Quote
Old 06-05-2008, 07:31 PM   #72
humorguy
Super Freak


 
Join Date: Dec 2006
Location: Hounslow, England
Posts: 182
Default

Quote:
Originally Posted by AchtungWolf View Post
I was never able (that souds like shit.. sorry for my bad english... but you understand.. no?) well... as I was telling.. I wasn't never able to play this game on my old 486Sx 33... never know why... some kind of trouble with EMS memory... anyway, Now i remember how I want to play it since far far long....

Thanks from a guy with a horrible memory, for remember to me that game, I try to make it run in my "new" computer... when i find it...

where the &u@# were....:wondering:
Never apologise about your English if it is your 2nd language! And your first instinct was correct! 'I was never able to get to play the game...' is the correct English - so you were right first time!!! I have the compilation Aces over Europe and Aces over the Pacific! To say they are brilliant is still an understatement!
humorguy is offline                         Send a private message to humorguy
Reply With Quote
Old 06-05-2008, 07:38 PM   #73
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

Quote:
Originally Posted by AchtungWolf View Post
I was never able (that souds like shit.. sorry for my bad english... but you understand.. no?) well... as I was telling.. I wasn't never able to play this game on my old 486Sx 33... never know why... some kind of trouble with EMS memory... anyway, Now i remember how I want to play it since far far long....

Thanks from a guy with a horrible memory, for remember to me that game, I try to make it run in my "new" computer... when i find it...

where the &u@# were....:wondering:
when you find it, use dosbox to run it, it will handle the ems thingies automatically
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 07-05-2008, 04:03 PM   #74
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Sierra/Dynamix published, eh?
Well then, guess it's time to remove the protection, as neither is in ESA anymore.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 08-12-2008, 08:06 AM   #75
gregor
Home Sweet Abandonia
 
gregor's Avatar

 
Join Date: Feb 2004
Location: Agalli, Albania
Posts: 1,021
Default

IS there a way to enhance the graphics a bit? Mine doesn't look as nearly as good as on the screens next to the review. all i see are some big blobs and it's very hard to see any planes at all. is there a setting to make it look better? i dont' remember red baron looking this bad and this game came out after it.
__________________
Crantius Colto: Fear not. You are safe here with me.
Lifts-Her-Tail: I must finish my cleaning, sir. The mistress will have my head if I do not!
Crantius Colto: Cleaning, eh? I have something for you. Here, polish my spear.
Lifts-Her-Tail: But it is huge! It could take me all night!
Crantius Colto: Plenty of time, my sweet. Plenty of time.
From The Lusty Argonian Maid by Crassius Curio found in TES3: Morrowind
gregor is offline                         Send a private message to gregor
Reply With Quote
Old 08-12-2008, 10:28 AM   #76
Zaru
Abandonia nerd
 
Zaru's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Warszawa, Poland
Posts: 84
Default

Quote:
Originally Posted by gregor View Post
IS there a way to enhance the graphics a bit? Mine doesn't look as nearly as good as on the screens next to the review. all i see are some big blobs and it's very hard to see any planes at all. is there a setting to make it look better? i dont' remember red baron looking this bad and this game came out after it.
Have you tried turning Hi Res on with a button that I believe is available in the in-flight game option menu?
Zaru is offline                         Send a private message to Zaru
Reply With Quote
Old 08-12-2008, 12:21 PM   #77
gregor
Home Sweet Abandonia
 
gregor's Avatar

 
Join Date: Feb 2004
Location: Agalli, Albania
Posts: 1,021
Default

I was looking for something like that, but couldn't find it. well if it is there then it's time to search for it again.
__________________
Crantius Colto: Fear not. You are safe here with me.
Lifts-Her-Tail: I must finish my cleaning, sir. The mistress will have my head if I do not!
Crantius Colto: Cleaning, eh? I have something for you. Here, polish my spear.
Lifts-Her-Tail: But it is huge! It could take me all night!
Crantius Colto: Plenty of time, my sweet. Plenty of time.
From The Lusty Argonian Maid by Crassius Curio found in TES3: Morrowind
gregor is offline                         Send a private message to gregor
Reply With Quote
Old 08-12-2008, 01:39 PM   #78
Zaru
Abandonia nerd
 
Zaru's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Warszawa, Poland
Posts: 84
Default

Gregor, I have checked it just a moment ago. It's under F10 key during the flight and it's called Tall Res. But it's ON by default so you may be flying in this mode already.

I remember that because I wasn't able to recognize bandit planes by markings (as markings are shown only when you reach relatively close distance), I have learned to do it by their colours. Of course sometimes I found myself friendly firing, but it worked most of the time.
Zaru is offline                         Send a private message to Zaru
Reply With Quote
Old 29-09-2009, 11:50 PM   #79
Ostfunker
Newbie

 
Join Date: Sep 2009
Location: ,
Posts: 4
Default

Newbie posting!

Hello, my problem is about installation.

I've donwloaded the Zip file, extracted it and put all extracted files onto a CDROM.

I've loaded the CDROM into a Windows 3.1 machine from 1995 that I keep for playing my fave games

However, when I run Install.exe, it asks me to load Disc 1 and I can't do that!

What am I doing incorrectly and how to get around it?
Ostfunker is offline                         Send a private message to Ostfunker
Reply With Quote
Old 30-09-2009, 10:00 AM   #80
Luchsen
Lurking Forever
 
Luchsen's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Bad Konig, Germany
Posts: 3,565
Default

The game is pre-installed. Execute the AOE.COM to play. It is recommended to copy the files to HDD (if you haven't done this already). Try to execute the INSTALL.EXE from HDD to undertake configurations.
__________________
Luchsen is offline                         Send a private message to Luchsen
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant get aces over europe to run help blackb889 Troubleshooting 1 04-10-2008 10:27 PM
"aces Over Europe" Problem CaryMG Troubleshooting 4 28-03-2007 03:40 PM
Aces Over Europe, Dosbox And Usb Joysticks DDAYAM Troubleshooting 0 30-03-2005 07:23 AM
Aces Over Europe Help samtron Troubleshooting 0 18-01-2005 07:37 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 07:48 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.