Go Back   Forums > Abandonia.com > The ISO Cellar > F
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30-04-2007, 07:10 AM   #1
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,262
Default Fable

Fable

Info: Abandonia, MobyGames

Download(s):Uploaded by: _r.u.s.s.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards

Last edited by Professor Oak; 12-10-2010 at 07:15 PM. Reason: added alternative link
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 01-10-2007, 09:10 AM   #2
catchaserguns
Games Master

 
Join Date: May 2006
Location: Spokane, United States
Posts: 304
Default

Unfortunately you need Daemon Tools for this one and I will not use Daemon Tools because of it has extra programs like a toolbar which I dont want.
catchaserguns is offline                         Send a private message to catchaserguns
Reply With Quote
Old 01-10-2007, 09:19 AM   #3
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,532
Default

it worked with alcohol for me
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 01-10-2007, 09:24 AM   #4
GTX2GvO
The (Web)Space Pirate
 
GTX2GvO's Avatar

 
Join Date: Feb 2007
Location: Schijndel, Netherlands
Posts: 821
Send a message via MSN to GTX2GvO Send a message via Yahoo to GTX2GvO Send a message via Skype™ to GTX2GvO
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(catchaserguns @ Oct 1 2007, 11:10 AM) [snapback]314087[/snapback]</div>
Quote:
Unfortunately you need Daemon Tools for this one and I will not use Daemon Tools because of it has extra programs like a toolbar which I dont want. [/b]
You CAN Install Deamon Tools WITHOUT the Toolbar.
Just uncheck them when installing, etc. IT WORKS.

Trust me.
__________________
Greetings from GTX2GvO.

Member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
GTX2GvO is offline                         Send a private message to GTX2GvO
Reply With Quote
Old 01-10-2007, 01:37 PM   #5
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(catchaserguns @ Oct 1 2007, 11:10 AM) [snapback]314087[/snapback]</div>
Quote:
Unfortunately you need Daemon Tools for this one ...
[/b]
It is an ISO, isn't it? So you always can burn it on a CD-R (-RW) to use it.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 02-10-2007, 09:41 PM   #6
catchaserguns
Games Master

 
Join Date: May 2006
Location: Spokane, United States
Posts: 304
Default

I tried that and it would not find my disk. I was using DOSBOX 0.72. I burned it using Nero 6.2.
catchaserguns is offline                         Send a private message to catchaserguns
Reply With Quote
Old 03-10-2007, 09:32 AM   #7
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

The dos game on CD;
Dosbox0.72 seems indeed to have some kind of a problem with it. Gonna try later with an older version of dosbox.
However runs fine in VPC_Dos6.22:

Runs even better if you replace dos4gw.exe by dos32a.exe.

The windows game:
Runs perfect in VPC_W98SE.
No reg tweaks needed.

Let DirectX upgrade if needed, done.
Disable pointer (mouse) integration.

Haven't tried in Xp, no need to as it runs flawless in VPC.
One advantage of VPC is that you can mount the ISO with one click, as you don't want to install deamon.

My 2 cents.

*Edit
This is the dos4gw.exe you need for VPC_dos6.22:
dos4gw.exe - 0.03MB
It's dos32a.exe renamed to dos4gw.exe.
You'll need WinISO or powerISO or similar, open the ISO, delete dos4gw.exe in it, paste the one I linked in it and save the ISO.
You can't do this with WinRAR, even if it can open ISOs, it won't work.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 28-06-2015, 12:28 PM   #8
marko river
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10





 
Join Date: Sep 2004
Location: Beograd, Serbia and Montenegro
Posts: 2,797
Default

link expired.
marko river is offline                         Send a private message to marko river
Reply With Quote
Old 30-06-2015, 06:27 PM   #9
Ermuli
Home Sweet Abandonia
 
Ermuli's Avatar

 
Join Date: Jan 2007
Location: Lehmisuo, Finland
Posts: 961
Default

Retail UK CD with some scans.

Fable [CLONECD] [235 Mb]
Code:
http://www.4shared.com/folder/FbrxK5Th/FABLEE.html
Ermuli is offline                         Send a private message to Ermuli
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fable Tom Henrik Games Discussion 277 22-06-2015 01:26 AM
Fable Brisk Troubleshooting 0 31-08-2006 10:21 PM
Fable - crashes KBlunt Troubleshooting 3 21-08-2006 03:22 PM
Fable michml114 Troubleshooting 0 22-09-2005 08:28 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 01:20 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.