Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30-12-2004, 07:57 PM   #1
canberra25
Guest
Default

I am trying to run blood with DOSbox. it will load and everything but it is super slooooooooooowww.

PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
What do i do? :angry:
                       
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 07:58 PM   #2
Yamcha
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Oct 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 851
Default

What is your PC congiguration?
__________________
Some men see things as they are and ask "why?". I dream things that never were, and ask "why not?".
Yamcha is offline                         Send a private message to Yamcha
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:00 PM   #3
Wael
Hero Gamer

 
Join Date: Nov 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 485
Default

You can increase & decrease the speed from F8 & F11,
if I remember right /-
Wael is offline                         Send a private message to Wael
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:00 PM   #4
Yamcha
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Oct 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 851
Default

its F12
__________________
Some men see things as they are and ask "why?". I dream things that never were, and ask "why not?".
Yamcha is offline                         Send a private message to Yamcha
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:07 PM   #5
canberra25
Guest
Default

system config is:

1.6gig pentium4
40gig hardrive
768meg ram
                       
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:11 PM   #6
Yamcha
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Oct 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 851
Default

It should be enough for DosBox. Try out F8 and F12. If you are under 98 dont use DosBox
__________________
Some men see things as they are and ask "why?". I dream things that never were, and ask "why not?".
Yamcha is offline                         Send a private message to Yamcha
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:11 PM   #7
canberra25
Guest
Default

that f12 thing helped a little, but its still really slow
                       
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:12 PM   #8
Yamcha
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Oct 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 851
Default

try the frame skip - f8
__________________
Some men see things as they are and ask "why?". I dream things that never were, and ask "why not?".
Yamcha is offline                         Send a private message to Yamcha
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:14 PM   #9
Guest
Guest
Default

tried it
                       
Reply With Quote
Old 30-12-2004, 08:14 PM   #10
Guest
Guest
Default

didnt help
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DosBox runs games really slow? AnimatedCorpse Troubleshooting 11 26-09-2008 09:36 PM
Game Runs Too Fast zambone Troubleshooting 2 13-02-2006 08:04 PM
Lion Runs But Graphic... Nethros Troubleshooting 6 23-01-2006 11:22 PM
Alison Krauss And Union Station - Lonely Runs Both The Niles Music, Art, Movies 0 04-09-2005 11:40 PM
Jump 'n Runs Llewellynn Gaming Zone 11 15-09-2004 03:56 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:41 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.