Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2006, 02:34 AM   #1
gothic_hobbit
Newbie

 
Join Date: Dec 2005
Location: ,
Posts: 3
Default

Has anyone managed to get Zool working in dosbox ?

All I get is a line of garbled text whenever I try to run it
gothic_hobbit is offline                         Send a private message to gothic_hobbit
Reply With Quote
Old 02-04-2006, 02:37 AM   #2
efthimios
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 957
Default

I thought that the game didn't need dosbox to run?
efthimios is offline                         Send a private message to efthimios
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zool 2 Kosta Games Discussion 40 27-05-2017 06:05 PM
Zool Kosta Games Discussion 27 24-02-2016 09:19 PM
Zool arthurx1234 Gaming Zone 1 26-07-2005 08:13 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 06:31 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.