Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2004, 06:49 PM   #1
BP30Foe
Newbie

 
Join Date: Sep 2004
Location: ,
Posts: 3
Default

Im running quarantine on a 266Mhz CPU on Win2kPro, not using a DOS emulator. I got past the copy protection, but the game closes 30 secs - 1 min into it. Im just driving around and it closes. What can i do??
BP30Foe is offline                         Send a private message to BP30Foe
Reply With Quote
Old 07-09-2004, 07:26 PM   #2
FreeFreddy
Guest
Default

Does it crash with some PC-Chinese message or just bumps out to the prompt?
                       
Reply With Quote
Old 11-09-2004, 04:30 PM   #3
BP30Foe
Newbie

 
Join Date: Sep 2004
Location: ,
Posts: 3
Default

srry for the late reply, ive been busy. It just closes out of the prompt, no error message.
BP30Foe is offline                         Send a private message to BP30Foe
Reply With Quote
Old 11-09-2004, 04:42 PM   #4
FreeFreddy
Guest
Default

Well, the Windows is it. Just download DosBox from this main site and no problems should bother anymore.
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quarantine Kosta Games Discussion 131 03-01-2018 05:40 PM
Quarantine II ReamusLQ Games Discussion 24 19-04-2010 06:05 AM
Quarantine Zarkumo Troubleshooting 3 05-04-2005 08:59 PM
Trouble With Kq6 MegaBurn Troubleshooting 0 19-03-2005 08:46 PM
Dos Box Trouble fugigas Troubleshooting 1 03-01-2005 09:10 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 05:53 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.