PDA

View Full Version : Language Troubles In Games


troop18546
22-05-2005, 05:07 PM
O.K. yesterday I bought "Grand Prix Legends" for PC, and since it was a @#!$ russian conversion the whole text was like:

????? ?? ?????@
???? /???????

There was a warning on the game's back to use a program VirNet Regional Settings Changer. It didnt do anything.
What kind of program would you suggest to get the text back to english?
The whole text has been f*cked up by "Russian Text Translation Runtime Manager v2.0"

Help! :wall:

samtam90
22-05-2005, 05:12 PM
Originally posted by troop18546@May 22 2005, 05:07 PM
O.K. yesterday I bought "Grand Prix Legends" for PC, and since it was a @#!$ russian conversion the whole text was like:

????? ?? ?????@
???? /???????

There was a warning on the game's back to use a program VirNet Regional Settings Changer. It didnt do anything.
What kind of program would you suggest to get the text back to english?
The whole text has been f*cked up by "Russian Text Translation Runtime Manager v2.0"

Help! :wall:
You can try to find a english conversion and change text files.

troop18546
22-05-2005, 05:24 PM
And to get the english conversion I would have to buy another game? :blink:

Eagle of Fire
22-05-2005, 06:37 PM
I am not sure it would really help you, but try to change your nationality settings under Windows. Some games look for that when setting their language.

samtam90
23-05-2005, 03:16 PM
Originally posted by troop18546@May 22 2005, 05:24 PM
And to get the english conversion I would have to buy another game? :blink:
You can try to find one on the net.

troop18546
23-05-2005, 07:13 PM
Found a warez. It'll all be o.k. :D

samtam90
23-05-2005, 07:37 PM
Originally posted by troop18546@May 23 2005, 07:13 PM
Found a warez. It'll all be o.k. :D
Well, you have solved the problem in a non-conventional way :D

troop18546
24-05-2005, 08:36 PM
Maybe I wont get the last laugh if it doesnt work. Time will tell...