Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2006, 08:13 AM   #1
Romano
Ye Olde Anarchist
 
Romano's Avatar

 
Join Date: Jul 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,210
Default Back To The Future Part III

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review and Download

Last edited by Luchsen; 25-01-2008 at 03:41 PM.
Romano is offline                         Send a private message to Romano
Reply With Quote
Old 02-11-2006, 01:20 PM   #2
duggie
Newbie

 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 2
Default

1st screenshot is incredible!
duggie is offline                         Send a private message to duggie
Reply With Quote
Old 03-11-2006, 08:49 AM   #3
Jontzzu
Abandonia nerd

 
Join Date: Oct 2006
Location: ,
Posts: 74
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(duggie @ Nov 2 2006, 04:20 PM) [snapback]265020[/snapback]</div>
Quote:
1st screenshot is incredible!
[/b]
You mean Doc's and Marty's eyes? Yeah, I noticed that too LOL
Jontzzu is offline                         Send a private message to Jontzzu
Reply With Quote
Old 14-11-2006, 03:48 AM   #4
wardrich
Newbie

 
Join Date: Mar 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 2
Default

And now for the reason why I'm downloading this game:




Seriously... I'm in tears laughing at that. It's 100% priceless... if I can get a fullscreen screenshot of it, I think it's gonna be my new wallpaper. Too bad there isn't more of the horse in the pic.
wardrich is offline                         Send a private message to wardrich
Reply With Quote
Old 03-04-2010, 02:47 AM   #5
jonnnay
Guest
Default cant get to run

hello, I downloaded this game, but I cant get it to run in dosbox.

i run dosbox, mount a drive, navigate to my extraction folder for the game. then run bf.bat...all i get is

please insert disk (3) into drive, then press space bar

any ideas?
                       
Reply With Quote
Old 03-04-2010, 03:56 PM   #6
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,532
Default

Quote:
Originally Posted by jonnnay View Post
hello, I downloaded this game, but I cant get it to run in dosbox.

i run dosbox, mount a drive, navigate to my extraction folder for the game. then run bf.bat...all i get is

please insert disk (3) into drive, then press space bar

any ideas?
scroll down on the review page...
Quote:
Originally Posted by review page
How to run the game:
All the files needed to play this game must be in C:\Future folder. If you’re using DOSBox you might need to change the specification to the mount command.
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 23-06-2010, 02:14 AM   #7
eugene425
Game Wizzard

 
Join Date: Jun 2010
Location: ,
Posts: 224
Smile

Quote:
Originally Posted by _r.u.s.s. View Post
scroll down on the review page...
Ух и дрочь игра, ух и дрочь
eugene425 is offline                         Send a private message to eugene425
Reply With Quote
Old 23-06-2010, 07:37 AM   #8
Paco
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Paco's Avatar



 
Join Date: May 2007
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 2,988
Send a message via ICQ to Paco Send a message via MSN to Paco Send a message via Yahoo to Paco
Default

Quote:
Originally Posted by eugene425 View Post
Ух и дрочь игра, ух и дрочь
NO! Write in English! We already told you this many times!
__________________
Legends will never die.

Check here for Maps i made
Paco is offline                         Send a private message to Paco
Reply With Quote
Old 23-06-2010, 06:40 PM   #9
eugene425
Game Wizzard

 
Join Date: Jun 2010
Location: ,
Posts: 224
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Paco View Post
NO! Write in English! We already told you this many times!
Sorry. I would like to say that I play, unlike the film seemed very foolish, no offense.
eugene425 is offline                         Send a private message to eugene425
Reply With Quote
Old 31-08-2017, 01:46 AM   #10
Osprey850
Newbie

 
Join Date: Aug 2017
Posts: 4
Default

The sounds are bad because the batch file is set to run the game in PC speaker mode.

To play with Adlib music/sound, open BF.BAT and change the second line to:

CHAIN V A 5

Even better, to play with Roland MT-32 music, change it to:

CHAIN V R 5

The music is quite nice in Roland mode.

Last edited by Osprey850; 31-08-2017 at 01:55 AM.
Osprey850 is offline                         Send a private message to Osprey850
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Back To The Future Part II Sebatianos Games Discussion 14 17-06-2009 06:51 PM
Rip sprites for Back to the future II? Razimus Gaming Zone 3 18-05-2008 11:48 AM
Back To The Future: Part 2 the keen Troubleshooting 2 31-10-2006 09:20 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 05:36 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.