Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2004, 02:49 PM   #1
Icemant90
Forum hobbit

 
Join Date: Mar 2004
Location: ,
Posts: 29
Send a message via Yahoo to Icemant90
Default

And, when I try playing my own tracks, it brings me back to the track editor screen .
Icemant90 is offline                         Send a private message to Icemant90
Old 07-03-2004, 03:08 PM   #2
Kosta
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Kosta's Avatar


 
Join Date: Oct 2003
Location: Ranelagh, Ireland
Posts: 1,577
Default

That means you haven't built the track properly. It will take you back to the editor screen with the cursor on the spot where something is broken. Every track must have a beginning and an end which are mutually connected by a road. I also think you can't have road segments outside of the track or that end nowhere. I'm not sure anymore, but check that you have done it properly
Kosta is offline                         Send a private message to Kosta
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stunts Kosta Games Discussion 187 06-02-2018 03:16 PM
Stunts Jesper Troubleshooting 2 24-04-2005 05:00 PM
Stunts The Best Of Oldies Eduardo Gaming Zone 6 30-01-2005 09:02 PM
Stunts - Problems In The Starting mad_scientist Troubleshooting 3 13-01-2005 04:44 AM
Stunts scorch3000 Gaming Zone 11 01-11-2004 01:51 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 05:18 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.