Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14-12-2004, 09:49 AM   #1
Nitara Dahmpiel
Newbie

 
Join Date: Dec 2004
Location: ,
Posts: 3
Send a message via ICQ to Nitara Dahmpiel
Default

Ok, either I'm a loser or just too tired. I downloaded U6 but when it asks to insert the Populace Disk then press any key, I don't have the disk, how do I make this thing install?



I've wanted this game for like 10 years! I'm so upset! Someone please help me.

:help:
__________________
Zyralt Zodaron</span>
zyralt@seznam.cz
<span style="font-family:Arial">ICQ: 191234958
Nitara Dahmpiel is offline                         Send a private message to Nitara Dahmpiel
Reply With Quote
Old 14-12-2004, 09:53 AM   #2
FreeFreddy
Guest
Default

You don't need to install it, it's already in installed state.
Just move the game from the archive to some created directory, use install.exe for configuring the graphics and sound and then simply start the game.
                       
Reply With Quote
Old 14-12-2004, 10:02 AM   #3
Nitara Dahmpiel
Newbie

 
Join Date: Dec 2004
Location: ,
Posts: 3
Send a message via ICQ to Nitara Dahmpiel
Default

LOL You make it sound so easy, I tried just starting it, and the DOS prompt box opens but then it closes a split second later.
__________________
Zyralt Zodaron</span>
zyralt@seznam.cz
<span style="font-family:Arial">ICQ: 191234958
Nitara Dahmpiel is offline                         Send a private message to Nitara Dahmpiel
Reply With Quote
Old 14-12-2004, 10:15 AM   #4
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Use DOSBox.
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 14-12-2004, 10:19 AM   #5
Nitara Dahmpiel
Newbie

 
Join Date: Dec 2004
Location: ,
Posts: 3
Send a message via ICQ to Nitara Dahmpiel
Default

:blink: Ok, I'm not someone who's all up on their computer terms, so I have no clue what you guys were talking about.

On the other hand, I took Freddy's advice (sort of) and finally got it to work.

:Brain:

So here's to Freddy, for helping me out even though I'm braindead right now.



Thank you.
__________________
Zyralt Zodaron</span>
zyralt@seznam.cz
<span style="font-family:Arial">ICQ: 191234958
Nitara Dahmpiel is offline                         Send a private message to Nitara Dahmpiel
Reply With Quote
Old 14-12-2004, 10:56 AM   #6
FreeFreddy
Guest
Default

Heh, no problem, you're welcome.
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing KOM Zerth Troubleshooting 10 29-11-2007 08:46 AM
Installing Emm-386 ThorWarriorX Tech Corner 9 01-04-2006 03:17 AM
I Need Help Installing r.A.n.D.o.M Troubleshooting 2 26-08-2005 04:46 PM
Installing In An Older Pc Tacks Troubleshooting 1 24-07-2005 06:54 PM
Help With Installing Moo 2 troubled one Troubleshooting 1 29-06-2005 02:09 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:30 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.