Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-11-2005, 06:43 PM   #1
Fire-Warrior
Newbie

 
Join Date: Nov 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

:help: Hey'all, I,ve got a toubleshooting problem, I haven't got any problem running the game until I start the first mission, the game crash as soon as the battlefield load, if anyone would help me make the game run, I expect it's a video configuration problem so if anyone would tell me the refresh rate and resolution supported, it would be great. If you find any solution, :help: please write me an e-mail at Life_rider99@hotmail.com. I also have save game problem :help: , My save game don't appear after I saved them but the strange thing, when I try to save after the first attempt, th save game name appear just as if it has been seved before but when I try to load I get only blank save game :help: , please help me, I love this game for I have played it for hours k: at a friend home :Brain: .
Thx :help:
Fire-Warrior is offline                         Send a private message to Fire-Warrior
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stupid Invaders Frodo Approved Requests 18 01-01-2016 09:40 PM
Space Invaders Strobe Games Discussion 42 28-12-2010 05:14 AM
Space Invaders from Outer Space! Dave Old News 16 22-01-2009 08:20 PM
Is Our Space Invaders A Clone ? swiss Blah, blah, blah... 9 08-01-2006 10:32 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 11:24 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.