Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-05-2006, 03:09 PM   #1
duncanam1
Newbie

 
Join Date: May 2006
Location: ,
Posts: 4
Default

I am trying to play wizardry VI bane of the cosmic forge on my laptop computer. Unfortunatly every time i go to load the game I get a "system error: graphics mode not configured!" this program only has cga and ega and tandy video settings available. Running under DOSbox does not change the message. At this point i am willing to try just about anything.
duncanam1 is offline                         Send a private message to duncanam1
Reply With Quote
 


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shadow_Stalker - The Rarity Forge Shadow_Stalker Offers 61 08-03-2022 12:40 AM
Nvidia video card with video-in support Pellaeon Tech Corner 5 01-07-2009 08:24 PM
Wizardy 6 - Bane Of The Cosmic Forge Sith-Avenger Gaming Zone 3 02-08-2006 10:37 AM
What Do You Think Of This Configuration? efthimios Tech Corner 8 10-12-2005 12:00 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 06:39 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.