Go Back   Forums > Abandonia.com > The ISO Cellar > B
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-06-2011, 03:55 AM   #11
Eirreann
Newbie
 
Eirreann's Avatar

 
Join Date: Sep 2010
Location: ,
Posts: 20
Default

Nope, tried everything. The only button that'll work is the "L" key which is the Load button... but the "S" key obviously doesn't work so it's kind of pointless...
I guess I'll just pass this one up. I'm sad about it, though, it looked fun!

P.S. I'm running a Windows 7; which might contribute to all of the issues I have
__________________
You know, whatever doesn't kill you... hurts.
Eirreann is offline                         Send a private message to Eirreann
Reply With Quote
Old 28-06-2011, 07:07 AM   #12
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Mount lines?
Inputs to run the game?
What are your soundsettings?

Do you get a shaking screen after a few secs? After that shaking screen effect your cyborg should stand up and you'll have to go in combat mode: hit c
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 29-06-2011, 03:06 PM   #13
Eirreann
Newbie
 
Eirreann's Avatar

 
Join Date: Sep 2010
Location: ,
Posts: 20
Default

No shaky-ness.

I've got it set to "Sound Blaster", if that helps,and I couldn't use VDMsound because I'm using a Windows 7, with which it isn't compatible...
__________________
You know, whatever doesn't kill you... hurts.
Eirreann is offline                         Send a private message to Eirreann
Reply With Quote
Old 29-06-2011, 09:32 PM   #14
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
Mount lines?
Inputs to run the game?
What are your soundsettings?
And I get:
Quote:
Originally Posted by Eirreann View Post
I've got it set to "Sound Blaster", if that helps
*sigh*
So, you really gonna make me ask...?
Ok, let ask you.

Care to give details please?
Please...?

Or know what, simply read this:
http://www.dosgames.com/forum/about10219.html

I'm outta here, sorry, but my patience is kinda short fused lately.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 24-12-2012, 09:53 AM   #15
haggar
Lurker

 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default A bug in game?

Hi, everybody!


I have problem with this game and I wonder if anybody can help me. Or at least I would like to know if anybody else has same problem as I.

I have installed game and I have played it to the part where I need to turn off reactor:
I pull down right lever, then I run back and turn off bridge which drops monster/alien into the deep, I turn on the bridge and return back where I pull down left lever. I enter in computer code which enables button for turning off reactor, I press button and I see animation where reactor is turned off. But after that new animation show that reactor explode! So I cannot pass this part of game (I followed walktrough from gamefaqs). Has anybody had this problem? And managed to solve it?

Thanks
haggar is offline                         Send a private message to haggar
Reply With Quote
Old 23-01-2013, 04:57 AM   #16
ufo2222
Newbie

 
Join Date: Sep 2012
Location: ,
Posts: 9
Default

GAme should be taken down from download, not availible freely anymore
ufo2222 is offline                         Send a private message to ufo2222
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bioforge Romano Games Discussion 157 22-11-2014 11:36 PM
Bioforge heatho Troubleshooting 20 24-07-2007 10:12 PM
Bioforge And Dosbox MdaG Gaming Zone 4 13-06-2005 12:15 PM
Trouble With Bioforge samus2k Troubleshooting 3 04-01-2005 06:46 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 09:17 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.