Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-02-2005, 07:42 PM   #1
Lutz
Guest
Default

First off: Great site, folks.

Here's my issue: I'm trying to use the Abandonia Boot Disk to play Crusader: No Remorse, and though it works, I cannot get sound to detect. When the disk tries to run SBEINIT.COM, I get a message "PCI device detect failure - SB16 not loaded". (Note: I'm reasonably sure that my sound card device settings are correct.)

Has anyone seen this problem, and/or have a solution?
                       
Reply With Quote
Old 28-02-2005, 08:18 PM   #2
Data
retired
 
Data's Avatar


 
Join Date: Jun 2004
Location: Jan Mayen, Svalbard and Jan Mayen
Posts: 2,167
Default

Do you a soundblaster card installed ?
__________________
Flowing with the stream of life
Data is offline                         Send a private message to Data
Reply With Quote
Old 28-02-2005, 08:59 PM   #3
Chris
Guest
Default

Quote:
Originally posted by Data@Feb 28 2005, 09:18 PM
Do you a soundblaster card installed ?
Yes.
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Your Boot Disk H0FFI3 Troubleshooting 7 31-07-2007 11:17 PM
Boot Disk Svetik Blah, blah, blah... 1 22-12-2006 07:57 PM
Abandonia's Boot Disk Ice Storm Troubleshooting 4 29-11-2005 11:30 AM
Using The Abandonia Dos Boot Disk That Little Gnome Troubleshooting 2 15-02-2005 04:48 PM
Sound On Boot Disk NgtvImpact Troubleshooting 3 29-11-2004 12:01 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 04:47 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.