Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-04-2007, 01:50 PM   #1
Reup
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Reup's Avatar

 
Join Date: Dec 2004
Location: Eindhoven, Netherlands
Posts: 1,508
Default

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review and Download (if available)

Last edited by Luchsen; 25-01-2008 at 04:06 PM.
Reup is offline                         Send a private message to Reup
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 02:02 PM   #2
Geezer
Abandonia Homie
 
Geezer's Avatar

 
Join Date: Feb 2007
Location: Brooklyn, United States
Posts: 667
Default

Never met an Infocom game I didn't like.

__________________
"The gadfly has returned! Thou simpering, whining stable dropping. I have defeated thee repeatedly and still thou darest crawl back for more punishment. Chastise thee I shall. Thy stature is insignificant and thy name moronic. Brother to the vole! Offspring of money grubbing know nothings!" ... Spellcraft: Aspects of Valor
Geezer is offline                         Send a private message to Geezer
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 02:59 PM   #3
Dark Piedone
Game freak

 
Join Date: Aug 2005
Location: ,
Posts: 143
Send a message via MSN to Dark Piedone
Default

It says... Put Shogun Disk #2 in drive F. What disk ???
Dark Piedone is offline                         Send a private message to Dark Piedone
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 03:37 PM   #4
Reup
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Reup's Avatar

 
Join Date: Dec 2004
Location: Eindhoven, Netherlands
Posts: 1,508
Default

When does it say that? Are you running in XP or DosBOX? If in XP, you can just doubleclick on SHOGUN.EXE to run the game. Easy as 1-2-3.
Reup is offline                         Send a private message to Reup
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 04:04 PM   #5
Dark Piedone
Game freak

 
Join Date: Aug 2005
Location: ,
Posts: 143
Send a message via MSN to Dark Piedone
Default

I run it on DOSBox, just at the beggning, I type in Dos "Shogun" and a blue screen appears telling me what I told you before.
The same thing happens in XP.

Anybody else have this problem or I'm the only one ?
Dark Piedone is offline                         Send a private message to Dark Piedone
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 05:21 PM   #6
thebes
Game freak

 
Join Date: Jul 2006
Location: Angleton, United States
Posts: 106
Default

Infocom's games were 99% great games!
__________________
Luke 7:23 And blessed is he, whosoever shall not be offended in me.
thebes is offline                         Send a private message to thebes
Reply With Quote
Old 15-04-2007, 05:56 PM   #7
cookies
Guest
Default

I get Put Shogun Disk #2 in drive C on XP too. Help pls !
                       
Reply With Quote
Old 16-04-2007, 02:21 AM   #8
Buddha
Guest
Default

Quote:
Originally posted by cookies @ Apr 15 2007, 05:56 PM

I get Put Shogun Disk #2 in drive C on XP too. Help pls !
I get the same thing. I put the EXE file and EG1 file ion separate floppies and tried using them as disk A and disk B respectively, but that doesn't work either.

Last edited by arete; 26-10-2009 at 06:51 AM. Reason: html
                       
Reply With Quote
Old 16-04-2007, 05:37 AM   #9
Reup
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Reup's Avatar

 
Join Date: Dec 2004
Location: Eindhoven, Netherlands
Posts: 1,508
Default

Should be fixed now. I've uploaded the archive again, this time with all files in it Happy playing :P

Last edited by arete; 26-10-2009 at 06:51 AM. Reason: :)
Reup is offline                         Send a private message to Reup
Reply With Quote
Old 16-04-2007, 10:45 PM   #10
Buddha
Guest
Default

Quote:
Originally posted by Reup @ Apr 16 2007, 05:37 AM

Should be fixed now. I've uploaded the archive again, this time with all files in it Happy playing :P
That seems to have done it, man.

Thanx:

Buddha

Last edited by arete; 26-10-2009 at 06:52 AM. Reason: html
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shogun TheVoid Games Discussion 37 15-11-2009 04:13 AM
Has anyone ever managed to get Shogun:TW to work in XP? Saccade Troubleshooting 7 20-04-2009 09:01 AM
Shogun can not play it plz help refugee79 Troubleshooting 1 27-11-2008 05:16 AM
Biplane Duel [NON-PC] Crystal_sword Invalid Requests 14 15-07-2007 11:04 PM
James Bond Jr [NON-PC] michi Invalid Requests 2 06-01-2007 01:32 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 07:30 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.