Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2010, 03:16 PM   #1
TotalAnarchy
Surviving the Dark Age
 
TotalAnarchy's Avatar



 
Join Date: Jan 2008
Location: Chisinau, Moldova, Republic of
Posts: 3,147
Default War Wind

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review and Download (if available)
__________________
Don't think about the probabilities. The smallest chance can take us a long way forward. It's not like we have anything else to lose.
TotalAnarchy is offline                         Send a private message to TotalAnarchy
Reply With Quote
Old 04-06-2010, 10:17 PM   #2
catchaserguns
Games Master

 
Join Date: May 2006
Location: Spokane, United States
Posts: 317
Default

It keeps on giving me an error "No Disk" and a bunch of numbers and letters.
catchaserguns is offline                         Send a private message to catchaserguns
Reply With Quote
Old 04-06-2010, 10:34 PM   #3
MrFlibble
Abandonia Homie
 
MrFlibble's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Weiherhof, Germany
Posts: 517
Default

I don't know if it can solve your problem (sorry), but you could try inserting any disk in your CD-ROM/mount a virtual CD with any content that game will recognize and run the game that way.
__________________
FED2k Forums - Westwood Studios' Dune games and more
MrFlibble is offline                         Send a private message to MrFlibble
Reply With Quote
Old 04-06-2010, 10:48 PM   #4
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Don't know if the game runs on a recent OS (it's against my religion to even try to run those ol'things on a modern PC....) but it runs fine in VPC/W98SE
click->
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 12-01-2013, 02:06 PM   #5
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
Don't know if the game runs on a recent OS (it's against my religion to even try to run those ol'things on a modern PC....) but it runs fine in VPC/W98SE
.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 04-06-2010, 10:55 PM   #6
MrFlibble
Abandonia Homie
 
MrFlibble's Avatar

 
Join Date: May 2009
Location: Weiherhof, Germany
Posts: 517
Default

IIRC, War Wind does run under XP, even without the need to set Win9x compatibility mode (not sure about that last one though; and this is indeed worth trying if there are problems running it on modern OSs).
__________________
FED2k Forums - Westwood Studios' Dune games and more
MrFlibble is offline                         Send a private message to MrFlibble
Reply With Quote
Old 05-06-2010, 08:34 AM   #7
Paco
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Paco's Avatar



 
Join Date: May 2007
Location: Zurich, Switzerland
Posts: 2,988
Send a message via ICQ to Paco Send a message via MSN to Paco Send a message via Yahoo to Paco
Default

Quote:
Originally Posted by MrFlibble View Post
IIRC, War Wind does run under XP, even without the need to set Win9x compatibility mode (not sure about that last one though; and this is indeed worth trying if there are problems running it on modern OSs).
Indeed i didnt need to set it right to play it. i just unzipped it and started it right away to make screenshots...
__________________
Legends will never die.

Check here for Maps i made
Paco is offline                         Send a private message to Paco
Reply With Quote
Old 06-06-2010, 12:52 AM   #8
Boaan
Newbie


 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Paco View Post
Indeed i didnt need to set it right to play it. i just unzipped it and started it right away to make screenshots...
To anyone getting the No Disk error, go into the device manager and disable your floppy drive. Saw it on a different forum, credit goes to someone named Bruno. He also took it from another forum :P. The fix worked for me right away, it's worth giving it a shot especially if you don't even have a floppy drive.
Boaan is offline                         Send a private message to Boaan
Reply With Quote
Old 09-03-2015, 08:55 PM   #9
Groveman
Guest
Default

Quote:
Originally Posted by Boaan View Post
To anyone getting the No Disk error, go into the device manager and disable your floppy drive. Saw it on a different forum, credit goes to someone named Bruno. He also took it from another forum :P. The fix worked for me right away, it's worth giving it a shot especially if you don't even have a floppy drive.

how do I do that additional info: itīs a latop with windows7
                       
Reply With Quote
Old 09-03-2015, 08:53 PM   #10
Groveman
Guest
Unhappy Canīt run warwind

Quote:
Originally Posted by Paco View Post
Indeed i didnt need to set it right to play it. i just unzipped it and started it right away to make screenshots...
I unzziped and dobucle click the shortcut and first askme for a cd and then telles me that tie screen donīt fit some criteria I donīt know what to do Iīm a lile bit computr iliterate.

BTw Iīm running a windows 7, I donīt know if that has something to do
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
War Wind II - Human Onslaught samus2k Approved Requests 7 27-02-2010 06:14 AM
War Wind arete On site 0 30-07-2009 09:59 AM
War Wind Paco W 0 14-06-2009 12:32 PM
Passengers On The Wind SugerBee Approved Requests 2 07-08-2007 10:28 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 09:49 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.