Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13-05-2013, 05:59 AM   #1
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 1,981
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default Site is broken again?

Well, third day in row I can load pages from Abandonia after about 5 minutes delay, frequently ending in "page not found" error.

Also, I cannot login into site again. Forums are fine as is, but have the same delay for picture rendering.

Last edited by Smiling Spectre; 13-05-2013 at 06:18 AM.
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 13-05-2013, 07:53 AM   #2
Scatty
Treasure hunter
 
Scatty's Avatar

 
Join Date: Jan 2006
Location: Little big small world
Posts: 1,903
Default

Didn't load yesterday at all for me, now it's working fine again. However the login on the main site doesn't work - once I log in I can see my profile, but the login panel is still there as if I didn't log in, and once I change to any other area (even forum) through the main site, I'm not logged in again.
No problems logging in through vBullet forum, though.
Scatty is offline                         Send a private message to Scatty
Reply With Quote
Old 13-05-2013, 09:06 AM   #3
Amayirot Akago
Hiya, dollface.
 
Amayirot Akago's Avatar

 
Join Date: Jul 2005
Location: Geleen, Netherlands
Posts: 275
Default

No problem with the login on my end.
__________________
Amayirot Akago is offline                         Send a private message to Amayirot Akago
Reply With Quote
Old 13-05-2013, 10:14 AM   #4
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 1,981
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

Fixed now! (Weekend on Abovo side, eh?
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 13-05-2013, 04:18 PM   #5
Lulu_Jane
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Lulu_Jane's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Praha, Czech Republic
Posts: 3,273
Default

There were some database issues, all fixed now thanks to the lovely Rafiq
__________________
I have vestigial adventure elements
Lulu_Jane is offline                         Send a private message to Lulu_Jane
Reply With Quote
Old 20-05-2013, 09:56 AM   #6
Tracker
Home Sweet Abandonia
 
Tracker's Avatar




 
Join Date: Jul 2009
Location: Hungary
Posts: 758
Default

...and yet one more time the database was quite borked up. What is going on, Abovo? Not enough donation money? Huh? 48 hours offline, this is far from what they call 'hosting a website'. Well, at least there are people who actually do their jobs and fix things.
__________________


Reverend Preacherbot: Wretched sinner unit! The path to Robot Heaven lies here, in the Good Book 3.0.
Bender: Hey. Do I preach at you when you're lying stoned in the gutter? No!
Tracker is offline                         Send a private message to Tracker
Reply With Quote
Old 20-05-2013, 04:28 PM   #7
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

To be fair, Rafiq got the forums back in order rather quickly once my e-mail reached him.
It's just that Murphy's law dictates catastrophic failures happen invariably when the techs who can fix them are on leave or out of contact. AND on weekends.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
site layout broken? schnitzeljaeger Community News & Feedback 84 28-03-2011 06:55 PM
Is My Pc Broken? Bobbin Threadbare Tech Corner 20 29-05-2007 03:22 PM
Anyone Ever Broken A Gba? TheSmyth Tech Corner 16 13-05-2005 09:19 AM
Styx [On Site], Digger [On Site] Zeita On site 10 16-12-2004 02:59 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 04:11 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.