Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25-04-2013, 02:13 PM   #491
PrLud
Newbie

 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Yes but it's no more available on that link.

Last edited by PrLud; 25-04-2013 at 03:15 PM.
PrLud is offline                         Send a private message to PrLud
Reply With Quote
Old 25-04-2013, 05:37 PM   #492
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

I managed to find an older version of it.
Also dusted off another editor for this game I've collaborated on with Natso (I think that was the nick at least?) a few years ago.
Enjoy.
Attached Files
File Type: rar pm2edit.rar (17.9 KB, 144 views)
File Type: zip Pmedit.zip (48.7 KB, 108 views)
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 25-04-2013, 06:26 PM   #493
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

Found what seems to be v1.01 of pm2edit. NOT CHECKED. USE AT YOUR OWN RISK.
Attached Files
File Type: rar PM2edit (1.01).rar (188.9 KB, 164 views)
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 25-04-2013, 07:00 PM   #494
PrLud
Newbie

 
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
Default

Thanks. The pm2 v1.01 works perfectly on vista64. It's the one i was seeking. Cheers.
PrLud is offline                         Send a private message to PrLud
Reply With Quote
Old 25-04-2013, 08:18 PM   #495
arlesya
world wanderer
 
arlesya's Avatar

 
Join Date: May 2007
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Posts: 199
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
I thought it was removed from the site? o_O but no, right?
__________________
Tea and Cake or Death!! Little Red Cookbook! Little Red Cookbook!!
arlesya is offline                         Send a private message to arlesya
Reply With Quote
Old 08-07-2013, 03:22 PM   #496
underworld dragon
Guest
Talking

been replaying this again, after i found a roland mt-32 8MB soundfont for general midi. this game sounds wonderful with it. though roland purists would still say it's glitchy without a real roland soundboard or emulator box w/rom. also the guitars sound rockin' with a more modern steel pedal soundfont on top of the roland soundfont.
                       
Reply With Quote
Old 13-08-2013, 05:35 AM   #497
WhereIsNovember
Newbie

 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Default

Hey-

I played this about a year ago, then my computer crashed. I just got around to downloading DOSbox and this game again. LOVE IT! But, I can't get the cheat to work this time around. Is it my new computer? Windows 7? Or did the game change in some way? Anyone else having this issue?
WhereIsNovember is offline                         Send a private message to WhereIsNovember
Reply With Quote
Old 13-08-2013, 05:40 AM   #498
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

The game didn't change.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 13-08-2013, 05:59 AM   #499
WhereIsNovember
Newbie

 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Default

Okay, never mind, problem solved. I feel really stupid. To any future person who has an HP laptop with f keys that control brightness, volume, wireless connection, etc.: You have to hold down the fn key as well as the f12, r, n, and q keys in order to get the cheat to work.

FINALLY I can enjoy this game again!....it only took me 3 hours to figure it out. LOL
WhereIsNovember is offline                         Send a private message to WhereIsNovember
Reply With Quote
Old 02-09-2013, 11:16 PM   #500
under dragon
Guest
Talking

Quote:
Originally Posted by WhereIsNovember View Post
Okay, never mind, problem solved. I feel really stupid. To any future person who has an HP laptop with f keys that control brightness, volume, wireless connection, etc.: You have to hold down the fn key as well as the f12, r, n, and q keys in order to get the cheat to work.

FINALLY I can enjoy this game again!....it only took me 3 hours to figure it out. LOL
there's an easier ,permanent way to access the cheat/debug shops.

- enter in "MOPI = 1" into the config file(should be a *.CNF file).
- press F10 while playing.
- save the game after the shops show up and you should be able to use them anytime without pressing F10 again.
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Princess Maker 2: Help Pleese Guest Troubleshooting 7 05-04-2010 07:58 PM
Princess Maker 2 Kyviera Troubleshooting 1 16-08-2005 10:37 AM
Princess Maker 2 Kennethjohn16 Troubleshooting 0 29-06-2005 09:53 PM
Princess Maker 2 scariman Troubleshooting 3 02-06-2005 04:57 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 05:02 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.