Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31-08-2017, 07:42 AM   #161
bosco lam
Lurker

 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Default

I click OK in the results page then it stopped working!!!!Why????????
bosco lam is offline                         Send a private message to bosco lam
Reply With Quote
Old 09-09-2017, 10:14 PM   #162
LianneJW1912
Abandonia nerd


 
Join Date: Aug 2017
Posts: 55
Default

Quote:
Originally Posted by entelvais View Post
Hello guys,can you tell me if this is a full rip of the game?I have the cd iso but the game folder inside is larger than the rip game offered here.If this is not a full rip,what exactly has been ripped from the game?Thank you
Far as I can tell it's a full rip
LianneJW1912 is offline                         Send a private message to LianneJW1912
Reply With Quote
Old 21-02-2021, 04:21 AM   #163
DaveTheMan
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2013
Location: ,
Posts: 30
Default

Got This Working Fine when I installed Windows 98 onto PCem and did not have to add any files to make it work fine
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 03-03-2021, 03:21 AM   #164
DaveTheMan
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2013
Location: ,
Posts: 30
Default

I have updated to the Last Patch for GPM2 but when I go to Race It Crashes.

This what it looks like when the Crash Happens.

Can this be FIX and/IF how do I do it?

DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 03-03-2021, 07:02 AM   #165
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 2,012
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

Something wrong either with patch, or Windows.

Check the version from old-games.ru maybe? There is some patch too.

Also it says "use 256-color mode" note. Can it be the reason?
__________________
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 03-03-2021, 07:47 AM   #166
DaveTheMan
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2013
Location: ,
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Smiling Spectre View Post
Something wrong either with patch, or Windows.

Check the version from old-games.ru maybe? There is some patch too.

Also it says "use 256-color mode" note. Can it be the reason?
I have tried it on Different Window Builds and Same Thing Happened.

The Original Install from CD seems to work fine but when I add the Patch I get that Error

Got Patch from Here:

http://www.edwardgrabowski.com/downloads.html
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 05-03-2021, 06:30 AM   #167
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 2,012
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

I'll try it. Later...
__________________
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 06-03-2021, 12:17 AM   #168
DaveTheMan
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2013
Location: ,
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Smiling Spectre View Post
I'll try it. Later...
Okay Mate.

Interesting to See IF you get the same Error/Problem
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 22-03-2021, 02:52 PM   #169
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 2,012
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

Sorry. :| After update I cannot even start the game. It wants the CD in D:, that is impossible without virtual machine.

Ah, wait, I can use No-CD. Works. Without any problems. On the Win10 x64. (After I installed the game under DOSBox/Win3.1, of course).
Attached Files
File Type: zip gpm2v1.02nocdpatch.zip (564.2 KB, 16 views)
__________________

Last edited by Smiling Spectre; 22-03-2021 at 03:06 PM.
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 24-03-2021, 12:08 AM   #170
DaveTheMan
Forum hobbit

 
Join Date: Jun 2013
Location: ,
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Smiling Spectre View Post
Sorry. :| After update I cannot even start the game. It wants the CD in D:, that is impossible without virtual machine.

Ah, wait, I can use No-CD. Works. Without any problems. On the Win10 x64. (After I installed the game under DOSBox/Win3.1, of course).
I have tried putting Win 3.1 on Dosbox but I just get Errors when I load it up and try and use Programs
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Play Grand Prix Manager 2 Mark A. Troubleshooting 8 04-03-2015 02:34 PM
Grand Prix 2 racer Approved Requests 2 28-03-2010 05:56 PM
Grand Prix Manager 2 And M A X Richard Troubleshooting 4 10-12-2007 05:51 AM
Grand Prix 500 2 Tom Henrik Games Discussion 10 10-08-2007 08:23 AM
Grand Prix Manager darkstyl Approved Requests 3 28-03-2006 06:58 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 08:00 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.