Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18-11-2011, 05:40 PM   #11
Capo
Unconventional member
 
Capo's Avatar


 
Join Date: Sep 2007
Location: Pescara, Italy
Posts: 973
Default

Quote:
Originally Posted by jesters.ice View Post
I'm always using latest release, so that doesn't help. This bug never occured on any other sites / forum systems I visit, only on abandonia, so I somehow doubt it's a Firefox bug..
Yea this problem is very annoying and is present only in this site.
Capo is offline                         Send a private message to Capo
Reply With Quote
Old 18-11-2011, 06:42 PM   #12
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,561
Default

It's probably because of this great idea that the forum is in a frame, while everyone condemned frames forever a decade ago. But it doesn't mean Firefox in not to blame too.

Quote:
Originally Posted by GTX2GvO View Post
The bug is actually that the AB forum url (the default /en/forum one) Does NOT contain any "?" or "&" behind any .php links.

Cause that would auto disables the caching of the forum.
I don't know about Firefox, but if that's the case, you can bookmark this link and use it instead of the website tab:

http://www.abandonia.com/en/forum?url=index.php

Etc, for example if you like to enter through the new posts seach like myself:

http://www.abandonia.com/en/forum?ur....php?do=getnew
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 18-11-2011, 08:05 PM   #13
jesters.ice
Forum hobbit
 
jesters.ice's Avatar

 
Join Date: Dec 2005
Location: Wegberg, Germany
Posts: 42
Default

Alright, thanks so far for your help guys. I tried all the other ways to access the forums, but no luck. I'll stick with hitting ctrl+r until the actual content is shown for now.
__________________
watch it, sliiiiimeball! I don't have time to play with you today.
jesters.ice is offline                         Send a private message to jesters.ice
Reply With Quote
Old 20-11-2011, 05:07 PM   #14
Zelgadis
Newbie
 
Zelgadis's Avatar

 
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Default

I just noticed similar problems with my Firefox 8. Abandonia is the only site I'm using with such caching issues. Just tried the latest Chrome version and I have some other issues with the forum (even though I was logged into the site the forums thought I was logged out).

You should think about implementing some kind of work around since this can be very frustrating for new users.
Zelgadis is offline                         Send a private message to Zelgadis
Reply With Quote
Old 20-11-2011, 10:00 PM   #15
Panthro
Man of Science
 
Panthro's Avatar

 
Join Date: Oct 2006
Location: Newcastle upon Tyne, England
Posts: 380
Default

I'm having the same sort of issues with Firefox 8 also. Kinda wish I hadn't upgraded from 3.6 now, since everything was working well with that.
Panthro is offline                         Send a private message to Panthro
Reply With Quote
Old 20-11-2011, 11:04 PM   #16
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

Quote:
Originally Posted by Zelgadis View Post
You should think about implementing some kind of work around since this can be very frustrating for new users.
The forum's http headers contain every possible meta tag that could prevent the forum pages from being cached.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 21-11-2011, 08:04 AM   #17
jesters.ice
Forum hobbit
 
jesters.ice's Avatar

 
Join Date: Dec 2005
Location: Wegberg, Germany
Posts: 42
Default

My actual "workaround" is using Opera as alternative browser. Seems like it displays the forums as it should be. For now ^^
__________________
watch it, sliiiiimeball! I don't have time to play with you today.
jesters.ice is offline                         Send a private message to jesters.ice
Reply With Quote
Old 21-11-2011, 08:07 AM   #18
GTX2GvO
The (Web)Space Pirate
 
GTX2GvO's Avatar

 
Join Date: Feb 2007
Location: Schijndel, Netherlands
Posts: 864
Send a message via MSN to GTX2GvO Send a message via Yahoo to GTX2GvO Send a message via Skype™ to GTX2GvO
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
The forum's http headers contain every possible meta tag that could prevent the forum pages from being cached.
Any details on this?
__________________
Greetings from GTX2GvO.

Member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
GTX2GvO is offline                         Send a private message to GTX2GvO
Reply With Quote
Old 21-11-2011, 08:42 AM   #19
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

That's all there is:
Code:
<META HTTP-EQUIV="Cache-Control" CONTENT="no-cache"> 
<meta http-equiv="PRAGMA" content="NO-CACHE">
<meta http-equiv="EXPIRES" content="-1">
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 21-11-2011, 03:55 PM   #20
Zelgadis
Newbie
 
Zelgadis's Avatar

 
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Default

Well, don't wanna be Captain Obvious here but it doesn't work. Have to keep deleting the entire cache.
Zelgadis is offline                         Send a private message to Zelgadis
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posts not showing up to me? Aroman Old Suggestions 3 25-06-2010 09:00 PM
re recent forum posts grumps Old Suggestions 7 30-06-2009 04:30 PM
About the Forum not showing Mighty Midget Old Suggestions 0 21-12-2008 01:04 AM
Hompage 'Recent Forum Posts' bug? HoffmannJ68 Old Suggestions 1 03-12-2007 03:37 PM
Forums Not Showing New Posts? TheSmyth Tech Corner 6 22-04-2005 11:12 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 02:39 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.