Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting > General compatibility fixes
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2009, 05:55 PM   #1
Picollo
Abandonia nerd

 
Join Date: Apr 2005
Location: Porto, Portugal
Posts: 65
Default Cheat O'matic & Dosbox Not Working!!!

can someone tell me how to use cheat o'matic with dosbox? i'm sure it's dosbox that doesn't allow cm to recognize games. it used to work well with win98 and win2000. is it xp compatible?

is there a similar program to cm? not that i like to cheat on games but sometimes it makes the game more interesting.
Picollo is offline                         Send a private message to Picollo
Reply With Quote
Old 20-06-2009, 07:50 PM   #2
JJXB
Pi-voh
 
JJXB's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Godmanchester, England
Posts: 850
Default

try TSearch or Artmoney. they are a lot more capable at what you want to do.
__________________
~Ceramic White PSP Status~
FW: 5.00 M33-6
Memory Stick: 8gb
JJXB is offline                         Send a private message to JJXB
Reply With Quote
Old 24-06-2009, 06:54 PM   #3
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

Cheat Engine for Windows.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 25-06-2009, 10:11 PM   #4
Luchsen
Lurking Forever
 
Luchsen's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Bad Konig, Germany
Posts: 3,565
Default

^ Works like a charm.

For amateurs it would be Poke.
__________________
Luchsen is offline                         Send a private message to Luchsen
Reply With Quote
Old 29-06-2009, 05:57 AM   #5
red_avatar
Administrator
 
red_avatar's Avatar


 
Join Date: Mar 2005
Location: Roeselare, Belgium
Posts: 1,441
Default

Or, if you feel like having an authentic experience, try hunting down Game Wizzard Pro 32. It's a DOS search engine which is very effective and it works well in DOSBox. Originally, it supported savestates meaning you could save your game anywhere but that function is not compatible with DOSBox sadly enough.
__________________

red_avatar is offline                         Send a private message to red_avatar
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Darkseed Not Working With Dosbox ! Guillaume777 Troubleshooting 7 09-11-2014 07:23 PM
dosbox not working railfrog Troubleshooting 5 05-07-2009 05:34 PM
Can't get sound working in settlers using dosbox Clement22 Troubleshooting 3 15-07-2008 05:34 PM
Dosbox Not Working Hopkins Troubleshooting 25 04-09-2005 12:05 AM
Lots Of Games Not Working In New Dosbox BlackMageJawa Troubleshooting 3 23-10-2004 12:20 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 06:07 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.