Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-08-2016, 01:03 PM   #1
DaveTheMan
Newbie

 
Join Date: Jun 2013
Posts: 14
Default No Config in SVN Version of DosBox

I downloaded the Latest SVN from here

I get this up:



So there no Config File.

So How do you make Config Files for the SVN Version? and Where does the Original one us?
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 27-08-2016, 01:51 PM   #2
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,511
Default

Not sure about the other differences of this version, but from the manual of the regular one:

Quote:
CONFIG -writeconf filelocation
CONFIG -writelang filelocation
CONFIG -securemode
CONFIG -set "section property=value"
CONFIG -get "section property"

CONFIG can be used to change or query various settings of DOSBox
during runtime. It can save the current settings and language strings to
disk. Information about all possible sections and properties can
be found in Section 13: "The configuration (options) file".

-writeconf filelocation
Write the current configuration settings to a file in a specified location.
"filelocation" is located on the local drive, not a mounted drive in DOSBox.
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 28-08-2016, 11:27 AM   #3
zirkoni
Game Wizzzzzzard
 
zirkoni's Avatar

 
Join Date: Oct 2007
Location: Tampere, Finland
Posts: 464
Default

When you start DOSBox for the first time it automatically creates the config file in %username%\AppData\Local\DOSBox\

And if you have the DOSBox console window open it tells you where it's writing the config and which config file(s) it's using.
zirkoni is offline                         Send a private message to zirkoni
Reply With Quote
Old 28-08-2016, 12:58 PM   #4
DaveTheMan
Newbie

 
Join Date: Jun 2013
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by zirkoni View Post
When you start DOSBox for the first time it automatically creates the config file in %username%\AppData\Local\DOSBox\

And if you have the DOSBox console window open it tells you where it's writing the config and which config file(s) it's using.
Thanks for that Info. I looked and I see where it is.

Thanks for that Info.

Then can you use that Config Files to make Shortcuts to load other games and changes you might need to make for a Game?
DaveTheMan is offline                         Send a private message to DaveTheMan
Reply With Quote
Old 28-08-2016, 05:41 PM   #5
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 1,730
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

Of course, you can.
__________________
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for DosBox default config allthumbs Troubleshooting 3 26-03-2011 04:50 PM
Dosbox 0.65 Config RemX Troubleshooting 15 29-12-2006 09:27 PM
Dosbox Config Mike_G Troubleshooting 2 31-10-2006 01:43 PM
Dosbox Config eternal light Troubleshooting 1 11-07-2005 10:27 AM
Dosbox Config frustrated Troubleshooting 8 22-02-2005 07:22 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 06:11 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.