Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21-04-2005, 07:29 PM   #1
beyond
Newbie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 5
Send a message via ICQ to beyond Send a message via AIM to beyond
Default

Hi there. As topic, i wanna play a full-screen DOS game in windowed mode, but i don't want to resort to DOSBox since i have a slow computer. Anyone knows how to do it? Thanks in advance~
__________________
beyond is offline                         Send a private message to beyond
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 07:55 PM   #2
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

In the order to help you, we need to know what OS do you have, and what games you trying to play.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 08:49 PM   #3
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Hit Alt-Enter. If it doesn't work then the game can't be played in a Windows window.
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 09:29 PM   #4
Unknown Hero
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Aug 2004
Location: Split, Croatia
Posts: 1,028
Default

Quote:
Originally posted by Eagle of Fire@Apr 21 2005, 09:49 PM
Hit Alt-Enter. If it doesn't work then the game can't be played in a Windows window.
If you have windows 98, right click on game's .exe file and properties. Find somewhere 'play in', and instead of leaving 'Window', select 'Full Screen'. Maybe this can help! k:
Unknown Hero is offline                         Send a private message to Unknown Hero
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 04:53 PM   #5
beyond
Newbie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 5
Send a message via ICQ to beyond Send a message via AIM to beyond
Default

I'm using Windows XP~

Yeah alt-enter doesn't work, that's why I'm trying to find another way~

Thanks for your help anyway guys.
__________________
beyond is offline                         Send a private message to beyond
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vertical screen position too high in full screen mode Buddha Troubleshooting 3 29-05-2009 11:36 PM
Full Screen in Dos Box? litangel Troubleshooting 4 23-08-2008 07:48 PM
Full Duplex Mode Icewolf Tech Corner 9 25-01-2007 01:41 AM
Not Full Screen aadavis Troubleshooting 6 15-11-2006 02:54 PM
Can't Make Windowed Mode sasa Troubleshooting 1 06-05-2005 05:39 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 05:06 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.