Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22-01-2005, 10:28 AM   #1
ShaiHulud
Newbie

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 19
Default

Okay, when I open any of the files, (The Deeper Dungeons, Keeper95, or any of the Direct3D's) when i press "new game" and then click on the flag, it comes up with an error, you know, when i can send an error report. HELP ME!
__________________
The bird of Hermes is my name,
Eating my wings to make me tame.
ShaiHulud is offline                         Send a private message to ShaiHulud
Reply With Quote
Old 22-01-2005, 10:40 AM   #2
FreeFreddy
Guest
Default

Quote:
Originally posted by ShaiHulud@Jan 22 2005, 11:28 AM
it comes up with an error, you know, when i can send an error report.
You mean the one in Windows XP? No idea how often this has been advised already, but still - did you try to run the game in DosBox? There have to be executables to run the game in Dos, so you can use them to play the game in DosBox.
Although my version of Dungeon Keeper Gold runs well in Windows XP (keeper95.exe), except from some weird extremely heavy slowdowns from time to time, which mostly disappear in the later levels of the game....
                       
Reply With Quote
Old 22-01-2005, 12:48 PM   #3
mouse31e
Games Master

 
Join Date: Oct 2004
Location: Aylesbury, England
Posts: 335
Default

That download works absolutely fine on my Win XP so I'm afraid I can't help you too much.

I know you need to make sure the installation path in keeper.cfg is correct otherwise the game can't find all of the files.

Could it be a graphics card problem? As far as I know this archive only contains the 3D version that not every card will support, though most modern cards should.
mouse31e is offline                         Send a private message to mouse31e
Reply With Quote
Old 28-01-2005, 07:16 PM   #4
DonCorleone
Hero Gamer
 
DonCorleone's Avatar

 
Join Date: Jan 2005
Location: Dusseldorf, Germany
Posts: 493
Default

hmm, my one runs fine under Xp, too. But is it normal that the program runs a bit fast and there are no sound effects?
There is some music during the intro. But that´s all...
DonCorleone is offline                         Send a private message to DonCorleone
Reply With Quote
Old 28-01-2005, 07:17 PM   #5
mouse31e
Games Master

 
Join Date: Oct 2004
Location: Aylesbury, England
Posts: 335
Default

Quote:
Originally posted by DonCorleone@Jan 28 2005, 07:16 PM
hmm, my one runs fine under Xp, too. But is it normal that the program runs a bit fast and there are no sound effects?
There is some music during the intro. But that´s all...
Yeah I only got the intro sound but I didn't really play around to see if I could solve it so it may be possible to sort that out!
mouse31e is offline                         Send a private message to mouse31e
Reply With Quote
Old 28-01-2005, 07:19 PM   #6
DonCorleone
Hero Gamer
 
DonCorleone's Avatar

 
Join Date: Jan 2005
Location: Dusseldorf, Germany
Posts: 493
Default

Ok, that sounds good. So I´ll try later on that problem
DonCorleone is offline                         Send a private message to DonCorleone
Reply With Quote
Old 01-02-2005, 04:17 PM   #7
El Poco
Guest
Default

I don't have any sound either.
Dungeon Keeper Gold HotU version + Windows XP + SB Live.

Sound doesn't work in both normal and Direct 3D version
                       
Reply With Quote
Old 01-02-2005, 04:58 PM   #8
FreeFreddy
Guest
Default

The version of Dungeon Keeper from HOTU doesn't have any sound except the one in the intro. That's why it's only 75 MB large compressed.
Usual size would be around 220 MB in an archive. But it's actually too big for the site to upload it here...
I have sound for Dungeon Keeper from my version of the game on CD(a directory with all needed sound things) in German only. I could send it to you if you want. Just contact me over MSN and we'll see. It's around 40 MB large.
                       
Reply With Quote
Old 08-02-2005, 03:02 AM   #9
sm0kiE
Newbie

 
Join Date: Feb 2005
Location: ,
Posts: 13
Default

Download the english demo of DK1 (doesnt matter if dos or gold)

copy over the two files in the /sound directory!
sm0kiE is offline                         Send a private message to sm0kiE
Reply With Quote
Old 09-02-2005, 08:41 PM   #10
labalag
Guest
Default

Well my version get's stuck after the introscreen. It show's two round circles with a questionmrk on top of it?

BTW It's the Bittorrent version if it makes any different...
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dungeon Keeper Gold [GOG] ShaiHulud Invalid Requests 28 03-01-2014 06:13 PM
Dungeon Keeper Gold Real_Inquisitor Troubleshooting 5 05-06-2006 07:57 PM
Dungeon Keeper Gold Lag... :( ladyphantom Troubleshooting 2 16-03-2005 09:38 AM
Dungeon Keeper Gold On Winxp sm0kiE General compatibility fixes 8 09-03-2005 09:32 PM
Dungeon Keeper Gold Tobias S?rensen Troubleshooting 12 28-02-2005 07:28 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:49 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.