Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-05-2009, 05:07 PM   #1
Buddha
Newbie
 
Buddha's Avatar

 
Join Date: Apr 2007
Location: Chula Vista, United States
Posts: 9
Default Vertical screen position too high in full screen mode

Suddenly, whenever I run in Full Screen mode, the display is misaligned upwards by about 3/4 inch. The information is still there, since I can move the mouse pointer off the top of the screen and access pull-down menus for example. I just can't see it. If I run windowed, everything is fine.

I can't seem to locate any entries in the .conf file to address this, and I hesitate to make any changes in there without knowing what I'm doing.

Any suggestions?

Thanx,

Buddha
Buddha is offline                         Send a private message to Buddha
Reply With Quote
Old 28-05-2009, 06:25 PM   #2
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,557
Default

Quote:
Originally Posted by Buddha View Post
the .conf file
So you mean you're using DOSBox?

Edit the .conf file and try a different value in "output=..."
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 28-05-2009, 07:48 PM   #3
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

output=ddraw
fullresolution=whatever your desktop resolution is
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 29-05-2009, 11:36 PM   #4
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

If everything mentionned above fails, you could begin to think about a hardware failure and try to reposition your screen directly from its own menu...
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Full screen railfrog Troubleshooting 3 03-07-2009 12:48 PM
get rid of full screen? hannah Troubleshooting 17 08-04-2008 02:33 PM
Full Screen Guest_Mark Troubleshooting 3 26-10-2005 09:39 PM
Playing A Full-screen Dos Game In Windowed Mode beyond Troubleshooting 4 22-04-2005 04:53 PM
Need Full Screen livvyf Troubleshooting 5 27-12-2004 12:40 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 05:56 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.