Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2007, 11:39 AM   #31
charlie
Guest
Default

has anyone managed to save their game on the PC version?
i only seem to have a load option in the filebox menu and no option to save...
                       
Reply With Quote
Old 19-03-2007, 02:25 AM   #32
rupertbear
Newbie

 
Join Date: Mar 2007
Location: Manchester, UNITED KINGDOM
Posts: 7
Default

o i have to send a quick message here! Powermonger was one of my all time favourite games (on the Amiga 500+)

Absolutely loved this game, how huge was it?! i think i got half way through the world map then got stumped! extremely hard on the later levels but so unbelievably enjoyable and replayable.

i am just slightly annoyed with Strobe for only giving the game a rating of 4, what were you thinking?! LOL

it's a shame this game isn't available for download, why is it protected it's so old now it surely isn't for sale anymore? (would love to play this game again...)
rupertbear is offline                         Send a private message to rupertbear
Reply With Quote
Old 03-08-2007, 09:51 AM   #33
Guest
Guest
Default

the game was released on Atari ST and Amiga in 1990, the PC release was 1992.

I remmeber playing it, but struggled with crappy instructions. I would love to have been able to download it and try to learn this game again
                       
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 04:06 PM   #34
Luchsen
Lurking Forever
 
Luchsen's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Bad Konig, Germany
Posts: 3,565
Default

Powermonger is not protected anymore and so downloadable again.
__________________
Luchsen is offline                         Send a private message to Luchsen
Reply With Quote
Old 22-02-2008, 03:14 PM   #35
nopkar
Lurker

 
Join Date: Feb 2008
Location: Prairie Grove, United States
Posts: 1
Default

I remember playing this! once upon a long time ago. i'm amazed that it still looks so good! just wish I could fix that hyperspeed frame rate tho :notrust:
nopkar is offline                         Send a private message to nopkar
Reply With Quote
Old 22-02-2008, 06:42 PM   #36
Borodin
Home Sweet Abandonia
 
Borodin's Avatar

 
Join Date: Dec 2004
Location: Medina, United States
Posts: 978
Default

Quote:
Originally Posted by nopkar View Post
I remember playing this! once upon a long time ago. i'm amazed that it still looks so good! just wish I could fix that hyperspeed frame rate tho :notrust:
Are you running it in DOSBox? Because if so, I think the command to slow it down is CTRL+F11.
Borodin is offline                         Send a private message to Borodin
Reply With Quote
Old 17-06-2009, 07:35 PM   #37
gumpy
Game freak
 
gumpy's Avatar

 
Join Date: Jan 2007
Location: Hooksett, United States
Posts: 147
Default

Quote:
Originally Posted by Borodin View Post
Are you running it in DOSBox? Because if so, I think the command to slow it down is CTRL+F11.
I think that there is a speed control in the game's option menu too.
gumpy is offline                         Send a private message to gumpy
Reply With Quote
Old 13-08-2009, 09:31 AM   #38
incubaton
Lurker

 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default What settings please in dosbox 0.73

What settings do I need in DOSbox to imrpove the sound and graphics of the game Powermonger atm the games graphics are terrible compared with the screenshots posted up and the sound is very basic.

Thaks for any help
incubaton is offline                         Send a private message to incubaton
Reply With Quote
Old 13-08-2009, 09:46 AM   #39
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

you need to launch pm.bat, not game.exe
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 30-01-2011, 07:21 PM   #40
Palocles
Abandonia nerd

 
Join Date: Mar 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 52
Default

Has the copy protection been cracked on Powermonger?

Alternatively, is there a list of the correct answers somewhere?

(i'll try google right now anyway but might as well ask.)

edit: Seems is is cracked but only runs well with the dosbox cycles up at about 50,000. The map doesn't zoom out very far and resolution is really low, even using pm.bat.

Last edited by Palocles; 31-01-2011 at 12:15 AM.
Palocles is offline                         Send a private message to Palocles
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 05:02 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.