Go Back   Forums > Community Chatterbox > Tech Corner
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22-02-2015, 02:59 PM   #1
yoga
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
yoga's Avatar

 
Join Date: Oct 2006
Location: Asenovgrad, Bulgaria
Posts: 2,518
Talking Amiga versus yoga

Hi, all.
I would like to ask for help concerning next problem:
- I wanna play Chaos strikes back for Amiga.
I DL the game legally and free from DJ Oldgames site.
From same site i DL and installed Amiga emulator.
But i duno how to start the game CSB.
Any help or advice will be appreciated.
Thank You for Yr time and help.
yoga
To clear the problem i am attaching 2 pics now.
Attached Images
File Type: png 11.png (11.8 KB, 5 views)
File Type: png Amiga.png (121.5 KB, 4 views)
__________________
Do not make personal remarks - said Alice.
yoga is offline                         Send a private message to yoga
Reply With Quote
Old 24-02-2015, 04:53 AM   #2
Smiling Spectre
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Smiling Spectre's Avatar




 
Join Date: Mar 2009
Location: Cherkessk, Russian Federation
Posts: 1,684
Send a message via ICQ to Smiling Spectre Send a message via AIM to Smiling Spectre Send a message via MSN to Smiling Spectre
Default

I hadn't experience with the Amiga emulators, but looking on your first pic, I can say that you need to tune memory. _What_ memory (internal, or HDD?) I cannot say. Seek options?
__________________
Smiling Spectre is offline                         Send a private message to Smiling Spectre
Reply With Quote
Old 24-02-2015, 05:47 AM   #3
yoga
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
yoga's Avatar

 
Join Date: Oct 2006
Location: Asenovgrad, Bulgaria
Posts: 2,518
Talking

Quote:
Originally Posted by Smiling Spectre View Post
I hadn't experience with the Amiga emulators, but looking on your first pic, I can say that you need to tune memory. _What_ memory (internal, or HDD?) I cannot say. Seek options?
Yes, correct.
But i am very surprised to be asked for 1 MB memory when i have 3 GB?
Of course i have to tune memory in Options.
Bravo!
You was good geography student till brave go to fishing.
__________________
Do not make personal remarks - said Alice.
yoga is offline                         Send a private message to yoga
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VLC player versus brave yoga Tech Corner 6 19-04-2014 09:46 AM
C# versus C++ Japo Programming 6 20-02-2011 10:38 PM
VERSUS articles red_avatar Abandoned Times 11 21-04-2009 02:55 AM
Swiss Versus Sean swiss Music, Art, Movies 107 28-08-2006 07:09 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:15 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.