Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21-06-2007, 08:04 PM   #1
Romano
Ye Olde Anarchist
 
Romano's Avatar

 
Join Date: Jul 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,210
Default

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review and Download (if available)

Last edited by Romano; 17-04-2008 at 10:26 AM.
Romano is offline                         Send a private message to Romano
Reply With Quote
Old 22-06-2007, 08:27 AM   #2
Guest
Guest
Default

it doesn't work for me , i start the game choose all the stuff and the it goes out why???
                       
Reply With Quote
Old 22-06-2007, 08:33 AM   #3
Mighty Midget
Pox Vobiscum
 
Mighty Midget's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: Krakeroy, Norway
Posts: 3,014
Default

What operating sytem do you have? Are you running it in DOSBox?
__________________
Je Suis Charlie
Mighty Midget is offline                         Send a private message to Mighty Midget
Reply With Quote
Old 22-06-2007, 10:22 AM   #4
Ermuli
Home Sweet Abandonia
 
Ermuli's Avatar

 
Join Date: Jan 2007
Location: Lehmisuo, Finland
Posts: 963
Default

I uploaded the ISO (BIN/CUE) version of BioForge today to 4shared. Is it OK to publish
the link at ISO Cellar? What about Lion ISO? And where to send box shots now that FTP is down?
Ermuli is offline                         Send a private message to Ermuli
Reply With Quote
Old 22-06-2007, 10:24 AM   #5
Mighty Midget
Pox Vobiscum
 
Mighty Midget's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: Krakeroy, Norway
Posts: 3,014
Default

Post a request for linking it it the ISO cellar. There you will get a yes or no
__________________
Je Suis Charlie
Mighty Midget is offline                         Send a private message to Mighty Midget
Reply With Quote
Old 22-06-2007, 01:48 PM   #6
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

1.Yes
2.Yes
3.The FTP is back again, except at a different adress. PM on the way.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 23-06-2007, 08:54 PM   #7
Wolfera
Newbie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

I cant get this game running. :wallbash:
I'm running through dos box, when io open lion.exe i get this message: "hr_hires.c #1,-1".
I'm dying to play lion, since I played wolf and loved it!
Wolfera is offline                         Send a private message to Wolfera
Reply With Quote
Old 23-06-2007, 11:58 PM   #8
kamiko
Abandonia nerd

 
Join Date: Apr 2007
Location: Warszawa, Poland
Posts: 58
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Wolfera @ Jun 23 2007, 10:54 PM) [snapback]296000[/snapback]</div>
Quote:
I cant get this game running. :wallbash:
I'm running through dos box, when io open lion.exe i get this message: "hr_hires.c #1,-1".
I'm dying to play lion, since I played wolf and loved it!
[/b]


same problem here

please, help!

:wallbash:
kamiko is offline                         Send a private message to kamiko
Reply With Quote
Old 24-06-2007, 07:43 PM   #9
Blackfury
Guest
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Wolfera @ Jun 23 2007, 09:54 PM) [snapback]296000[/snapback]</div>
Quote:
I cant get this game running. :wallbash:
I'm running through dos box, when io open lion.exe i get this message: "hr_hires.c #1,-1".
[/b]
I also have the same problem in DOSBox
btw: Abandonia, keep up the excellent work, I love your page (and what a fine collecton of smilies hehe) :thanx:
                       
Reply With Quote
Old 24-06-2007, 08:46 PM   #10
Sebatianos
[BANNED]
 
Sebatianos's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Ljutomer, Slovenia
Posts: 3,883
Default

What do you mean it doesn't work??? I just tested it again, it does work, but it's true, that there's a bit longer waiting time before it starts to run (about half a minute) after the selection and the acctual game (with a wildlife picture - because there's no sound it looks like it is frozen, but just give it more time).
Sebatianos is offline                         Send a private message to Sebatianos
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playing Missions In Lion And Viewing Lion Safari. Guest_leothelion_* Troubleshooting 5 25-10-2007 10:32 AM
Brian the Lion Starring In - Rumble in the Jungle [NON-PC] Crystal_sword Invalid Requests 2 02-08-2007 05:14 PM
Lion NeVeR Troubleshooting 10 16-04-2007 04:18 PM
Help With Lion Sound Wolvensilver Troubleshooting 2 16-10-2006 12:27 PM
The Lion King Anonymous Troubleshooting 3 29-01-2005 10:17 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 04:54 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.