Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26-06-2005, 06:07 PM   #1
dumpling321
Abandonia nerd

 
Join Date: Dec 2004
Location: ,
Posts: 73
Thumbs down

i just bought the sam and max/day of the tentacle game bundle (the one in the british dvd style box) it works perfectly but the sount is really garbled in sam and max what do i need to do
dumpling321 is offline                         Send a private message to dumpling321
Reply With Quote
Old 26-06-2005, 06:48 PM   #2
BeefontheBone
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
BeefontheBone's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Leeds, England
Posts: 2,166
Default

Are you running in DOS or DOSBox or with ScummVM? If not you should be. Try fiddling with the sound settings depending on your emulator (or soudcard).
BeefontheBone is offline                         Send a private message to BeefontheBone
Reply With Quote
Old 26-06-2005, 06:52 PM   #3
MdaG
Abandonia Homie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 545
Send a message via ICQ to MdaG Send a message via AIM to MdaG Send a message via MSN to MdaG Send a message via Yahoo to MdaG
Default

I think the best bet would be to use ScummVM.
__________________
-=Firthy2002=-
------------------
My LiveJournal
MdaG is offline                         Send a private message to MdaG
Reply With Quote
Old 27-06-2005, 05:49 PM   #4
blastradius14
Abandonia Homie

 
Join Date: Jun 2005
Location: ,
Posts: 690
Default

My bet is that the problem is the sound card, and the settings cannot fix it by running it normally in windows. To fix the problem, I would use Dos-box. Of course, I would copy the dott folder to a directory and mount that as it's own drive in Dos-box, ect.
blastradius14 is offline                         Send a private message to blastradius14
Reply With Quote
Old 30-01-2006, 08:32 PM   #5
SSS
Guest
Default

I have another problem related to sound settings of Sam & Max Hit The Road.
When I launch the game with ScummVm the intro with Lucas Arts logo does appear but after that the debugger tells:

ERROR: startTalkSound: SFX file is not open

Does anyone have any idea what should be done with this?
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Road Hog Reup Games Discussion 9 20-08-2006 10:09 PM
Sam & Max Hit The Road Help clydevalley Gaming Zone 2 17-07-2005 05:46 PM
Sam And Max Hit The Road dumpling321 Gaming Zone 5 08-05-2005 07:05 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:33 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.