Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2006, 04:25 PM   #41
AMONMT
Lurker

 
Join Date: Jan 2006
Location: ,
Posts: 1
Default

I remember playing this game as a kid in elementary school. It's great but I have windows xp and I'm having a problem getting it to load past the opening credits. Can somebody contact me and help me out? :help:

my email is amonmt { a. t. } yahoo DOT com
AMONMT is offline                         Send a private message to AMONMT
Reply With Quote
Old 06-01-2006, 04:36 PM   #42
Abi79
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: May 2005
Location: Oradea, Romania
Posts: 829
Send a message via Yahoo to Abi79
Default

Change your e-mail adress in the post to amonmt { a. t. } yahoo DOT com, or else you'll start receiving SPAM k:
Abi79 is offline                         Send a private message to Abi79
Reply With Quote
Old 06-01-2006, 05:17 PM   #43
Tom Henrik
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10


 
Join Date: May 2004
Location: Orlando, United States
Posts: 4,787
Send a message via AIM to Tom Henrik Send a message via MSN to Tom Henrik
Default

I always find it strange why someone would go to the trouble of registering an account in a forum - post their trouble - and then expect people to email them the answer.

It's sorta like calling the Microsoft Help Line and say "Hi. I am having a problem with Windows. My home address is ............. See you. Bye."

Not a single Microsoft Technician would go to the trouble of travelling to the person to deal with the problem. Nor will any members go to the trouble of emailing someone who doesn't bother to hang around a forum to see if anyone answers their problems.
__________________
ViGERP AKA what I have been working on these last couple of years...
Tom Henrik is offline                         Send a private message to Tom Henrik
Reply With Quote
Old 09-01-2006, 03:16 PM   #44
Guest
Guest
Default

Frankly the game is next to impossible to win without using a cheat so the extra hassle of getting it to work with XP is just more grease on the fire. Game stank when I first ran into it and time does not make the heart any fonder of this one. If you 'need' a dinosaur park tycoon game go get the zoo tycoon dinosaur addon. It's garbage but it's still better than this incredibly annoying game.
                       
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 11:49 PM   #45
gamebounty
Newbie

 
Join Date: Jan 2006
Location: ,
Posts: 5
Default

Hey guys, this is my first post here, and I guarantee that it won't be my last. Anyway, I just recently bought this game last week and I just recently found this site yesterday. If only I had found it sooner, it would have saved me the 3$ I had to spend on buying the game. But now, I am having some problems, and was wondering if someone could possibly help me out. After reading this thread, I downloaded DosBox, and then, re installed Dino Park Tycoon. After I select the "C" drive, and choose PC speakers, (allthough the sound/music test didn't work, but w/e) I click the "save" button, and yet nothing happens. I remember when I first installed Dino Park, there was something after the sound test dialog, but now it isn't showing up. I believe that after the sound test, it explained how to open it in DOS. But I have forgotten what to do. So if anyone out their knows how to open dinopark through "DOSbox" please let me know.

I look forward to spending many hours on these forums.
gamebounty is offline                         Send a private message to gamebounty
Reply With Quote
Old 15-01-2006, 06:08 PM   #46
Guest_Tharisfal
Guest
Default

I got my park to year three or so and then I said "This game pretty much sucks" and I quit.
                       
Reply With Quote
Old 17-01-2006, 02:30 AM   #47
gamebounty
Newbie

 
Join Date: Jan 2006
Location: ,
Posts: 5
Default

Quote:
Originally posted by gamebounty@Jan 13 2006, 12:49 AM
Hey guys, this is my first post here, and I guarantee that it won't be my last.* Anyway, I just recently bought this game last week and I just recently found this site yesterday.* If only I had found it sooner, it would have saved me the 3$ I had to spend on buying the game.* But now, I am having some problems, and was wondering if someone could possibly help me out.* After reading this thread, I downloaded DosBox, and then, re installed Dino Park Tycoon.* After I select the "C" drive, and choose PC speakers, (allthough the sound/music test didn't work, but w/e) I click the "save" button, and yet nothing happens.* I remember when I first installed Dino Park, there was something after the sound test dialog, but now it isn't showing up.* I believe that after the sound test, it explained how to open it in DOS.* But I have forgotten what to do.* So if anyone out their knows how to open dinopark through "DOSbox" please let me know.

I look forward to spending many hours on these forums.
Aw man, come on now. I know their has to be someone out their who knows how to open this game through DOSbox. The only problem is that I forgot the command to enter in. I realize that I didn't get the game from this site, but this is lterally the only forum that has talked about the game anywhere. I figured if their was anybody who could help me, they would be here.
gamebounty is offline                         Send a private message to gamebounty
Reply With Quote
Old 22-01-2006, 08:43 PM   #48
RedViper
Guest
Default

Man I loved playing this game when I was in 4th-5th grade, this and oregon trail. I feel old now though when I read about some 14 year old who played the game and I played it when he was 2 or 3.
                       
Reply With Quote
Old 13-03-2006, 04:06 AM   #49
Guest
Guest
Default

the reason it wont open on windows is because its a dos based game, and only works on dos computers and windows 95...so u need to get a program that emulates an old DOS computer, which is DosBox...just search that name and voila!
                       
Reply With Quote
Old 25-03-2006, 09:07 PM   #50
Guest
Guest
Default

So, can anyone get any of the money cheats to work? And if you did, can you explain what you did to get them to work? Thanks!
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Railroad Tycoon Kosta Games Discussion 147 09-08-2019 03:00 AM
Railroad Tycoon II [Steam] [SOLD] Kizzikat Invalid Requests 6 10-10-2009 04:19 PM
Help With Dinopark Tycoon Jeff W. Troubleshooting 2 21-01-2006 07:06 AM
Dinopark Tycoon Problem Cyber-Wolf Troubleshooting 2 27-05-2005 07:15 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 07:14 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.