Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2007, 05:58 PM   #1
emanuelancuta
Newbie

 
Join Date: Apr 2007
Location: ,
Posts: 2
Default

Hy there. Does anybody know how to make a screenshot in DOS?

Greetings, Fane
emanuelancuta is offline                         Send a private message to emanuelancuta
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 08:13 PM   #2
Luchsen
Lurking Forever
 
Luchsen's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Bad Konig, Germany
Posts: 3,565
Default

QUOTE(Tom Henrik @ Dec 16 2004, 10:01 PM) [snapback]38038[/snapback]
Quote:
c. 'regular' DOS: try one of the utils on this site. I havne't tried any of these, so you're on your own there.
[/b]
__________________
Luchsen is offline                         Send a private message to Luchsen
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 09:29 PM   #3
win98
In the loop on hardware.
 
win98's Avatar

 
Join Date: Apr 2005
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 890
Default

If you meant dos box use the printscreen key. However I assume you meant dos so good luck finding one that is right for you on that page.Because I had trouible wih a few of em awhile ago and compaq 486 drivers.
win98 is offline                         Send a private message to win98
Reply With Quote
Old 08-04-2007, 11:58 PM   #4
Luchsen
Lurking Forever
 
Luchsen's Avatar

 
Join Date: Feb 2005
Location: Bad Konig, Germany
Posts: 3,565
Default

QUOTE(win98 @ Apr 8 2007, 10:29 PM) [snapback]286475[/snapback]
Quote:
If you meant dos box use the printscreen key.
[/b]
I prefer Ctrl+F5.
__________________
Luchsen is offline                         Send a private message to Luchsen
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 12:08 AM   #5
emanuelancuta
Newbie

 
Join Date: Apr 2007
Location: ,
Posts: 2
Default

Thanks. Kinda late though. I found out on myself its working better in DOSBox.

PS: I also prefer Ctrl+F5
emanuelancuta is offline                         Send a private message to emanuelancuta
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 09:39 AM   #6
win98
In the loop on hardware.
 
win98's Avatar

 
Join Date: Apr 2005
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 890
Default

I forogt about Ctrl-F5 my self. Now I remeber I tried it and thought it was good.
win98 is offline                         Send a private message to win98
Reply With Quote
Old 09-04-2007, 03:30 PM   #7
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,516
Default

If DOSBox is an option it always works, it's no good looking for alternatives. In real DOS Screen Thief is good but in protected mode it conflicts with HYMEM.SYS or EMM386.EXE
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is online now                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screenshots TheChosen Blah, blah, blah... 12 20-08-2005 12:02 AM
Screenshots MdaG Old Suggestions 16 22-04-2005 04:22 PM
screenshots gregor Old Suggestions 5 27-03-2004 08:07 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 06:26 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.