Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-02-2005, 05:49 PM   #1
TexasAnMGrad2000
Newbie

 
Join Date: Feb 2005
Location: ,
Posts: 6
Default

I have installed the newest version of DosBox, along with D-Fend (the GUI interface makes everything so much easier) to run these old games. So far I have gotten a few to work - Police Quest 2, Sherlock Holmes, and Amon Ra - but 2 others won't work no matter what options I choose or how I configure them. LSL1 VGA and SQ1 VGA give me an error when doing the "install" so to speak. Both say that they have an error "creating the configuration file" when I complete the installation. As a result, when I load them - through D-Fend or through the DosBox prompt - the screen pops up with them loading and then just disappears. Can anyone suggest anything to help me get these installed correctly or get D-Fend or DosBox to load them correct? Thanks in advance.
TexasAnMGrad2000 is offline                         Send a private message to TexasAnMGrad2000
Reply With Quote
 


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble Starting Bioforge In Dosbox roadkill03 Troubleshooting 8 04-05-2006 01:55 PM
Princess Maker2 Having Trouble Starting Up. Lumineya Troubleshooting 3 30-01-2006 07:03 PM
Trouble Starting Bioforge In Dosbox Zarkumo Troubleshooting 0 09-03-2005 12:22 PM
Trouble Starting Blackthorne mkbaraka Troubleshooting 1 09-02-2005 09:22 PM
Trouble Starting Bioforge In Dosbox Gryfon Troubleshooting 1 18-01-2005 07:19 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 03:43 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.