Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2010, 10:04 PM   #1
Amaranta20
Lurker

 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Unhappy Problem with "My account" area?

Hi,

I just registered for the site and when I go to "My account" I'd like to fill in some of the details (1- I want to put up an avatar and 2- it currently thinks I'm male) but when I click "Edit" the only thing that appears is a box to change the avatar (no other personal details or password or anything), but so I browse for the avatar I want and click "Submit" and then it gives me a bunch of error messages:


* You must enter an e-mail address.
* Country field is required
* State field is required
* City field is required
* Month field is required
* Day field is required

Yeah, that's great, but those fields don't actually appear anywhere on the page. I tried using Firefox and Safari so I think maybe it's not a browser issue. I don't know. What's up?
Amaranta20 is offline                         Send a private message to Amaranta20
Reply With Quote
Old 10-05-2010, 06:43 AM   #2
GTX2GvO
The (Web)Space Pirate
 
GTX2GvO's Avatar

 
Join Date: Feb 2007
Location: Schijndel, Netherlands
Posts: 864
Default

Moving to the right section + a quote on he matter from an admin.

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Normally it can be done under "my account" tab.
However, our tech support crew is working on something there, and at the moment all user options besides the newsletter and profile picture are disabled.
__________________
Greetings from GTX2GvO.

Member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
GTX2GvO is offline                         Send a private message to GTX2GvO
Reply With Quote
Old 10-05-2010, 06:52 AM   #3
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Except since then it turned out that it was a honest-to-goodness bug.
They're trying to fix it, but the thing refuses to reproduce in the test environment (aka an offline "crash test dummy" copy of the site) - they'll have to do all the fixes on the live site.
It doesn't help that the tech support as it is now constitutes of two people, one of them an intern, trying to handle support for a dozen or so sites at the same time.
It helps even less that most of the code running the site is a poorly documented kludge of in-house fixes and custom hacks of a long since outdated version of the core platform and none of the people responsible for creating this monster are available for comment anymore.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 29-05-2010, 05:48 PM   #4
christhecoolboy
Abandonia Computer Geek


 
Join Date: Apr 2010
Location: ,
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Except since then it turned out that it was a honest-to-goodness bug.
They're trying to fix it, but the thing refuses to reproduce in the test environment (aka an offline "crash test dummy" copy of the site) - they'll have to do all the fixes on the live site.
It doesn't help that the tech support as it is now constitutes of two people, one of them an intern, trying to handle support for a dozen or so sites at the same time.
It helps even less that most of the code running the site is a poorly documented kludge of in-house fixes and custom hacks of a long since outdated version of the core platform and none of the people responsible for creating this monster are available for comment anymore.
I think it is fixed by now? Correct me If I am wrong?
christhecoolboy is offline                         Send a private message to christhecoolboy
Reply With Quote
Old 29-05-2010, 07:52 PM   #5
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

That one, yes.
Another one has been found since, and the net result is that user profiles still can't be modified.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 30-05-2010, 05:57 AM   #6
christhecoolboy
Abandonia Computer Geek


 
Join Date: Apr 2010
Location: ,
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
That one, yes.
Another one has been found since, and the net result is that user profiles still can't be modified.
I was able to set up my profile but not change that much, AB needs to get a million people working so they can get it fixed in a millisecond and nobody would notice, or would they?
christhecoolboy is offline                         Send a private message to christhecoolboy
Reply With Quote
Old 30-05-2010, 01:46 PM   #7
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

Contrary to what you believe, the efficiency of a programmers' work won't improve if you put too many of them on the task.
Besides, there's such a simple thing as having to pay these people for their work (and don't think that's cheap).
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 31-05-2010, 12:34 PM   #8
admin
Studentis Abandonia Crew Admin
 
admin's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Bors, Sweden
Posts: 68
Default

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Contrary to what you believe, the efficiency of a programmers' work won't improve if you put too many of them on the task.
Besides, there's such a simple thing as having to pay these people for their work (and don't think that's cheap).
So there was some problems with updating profiles. Well there has been made an update, not showing the location fields at all. Something's happened but hey, it should work for the moment..

Rob
__________________
Always remember you're unique, just like everyone else.

Last edited by admin; 31-05-2010 at 05:20 PM. Reason: Grammar squad
admin is offline                         Send a private message to admin
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Nightmare on Elm Street "Escape Button Problem" keremix Troubleshooting 9 24-09-2009 06:26 PM
Few opinions about some new account "options" Scatty Old Suggestions 3 20-11-2007 07:53 PM
Preformance Problem: "dracula: Reign Of Terror" Galan-Dr Troubleshooting 1 13-10-2005 10:22 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 03:25 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.