Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27-03-2007, 07:21 PM   #1
CaryMG
Newbie

 
Join Date: Mar 2007
Location: ,
Posts: 16
Thumbs up

I have it on a CD collection of Dynamix classics.

When I activate it I see the opening cinema just fine.

But then a box pops up that says -- "DIVIDE INTEGER BY 0" -- and that I don't have enough memory to run it .

I have 512 MBs of RAM . l o l

And none of the other games on the CD have this problem -- they all run just fine.


Thanks In Advance!
8^ ]
CaryMG is offline                         Send a private message to CaryMG
Reply With Quote
Old 27-03-2007, 07:40 PM   #2
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

your computer is too fast. use dosbox to run it (downloadable from abandonia main site) or vdm sound

OR (easier solution for some people)

download program for slowing your cpu down like CPUkiller or freeware slowdown

slowdown: http://www.hpaa.com/moslo/v15/moslo15.zip
cpukiller: http://www.cpukiller.com/download.html (but this one is payed)
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 28-03-2007, 03:37 PM   #3
Guest_CaryMG_*
Guest
Thumbs down

QUOTE(_r.u.s.s. @ Mar 27 2007, 07:40 PM) [snapback]285255[/snapback]
Quote:
download program for slowing your cpu down like CPUkiller or freeware slowdown[/b]
Thanks, Russ !

I'll give it a try!


Later!

                       
Reply With Quote
Old 28-03-2007, 03:39 PM   #4
Guest_CaryMG_*
Guest
Thumbs down

QUOTE(_r.u.s.s. @ Mar 27 2007, 07:40 PM) [snapback]285255[/snapback]
Quote:
download program for slowing your cpu down like CPUkiller or freeware slowdown[/b]
Thanks, Russ !

I'll give it a try!


Later!

                       
Reply With Quote
Old 28-03-2007, 03:40 PM   #5
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,268
Default

Trying to run that game in Windows is pointless when you can set up DosBox and play it exactly like it was meant to.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Getting "gold Box" Games To Run In Dosbox. ManiacMarshall Troubleshooting 4 15-08-2010 06:20 PM
"Skunny: Special edition" problem MrDeadly Troubleshooting 2 22-10-2008 11:38 AM
"aces Of The Deep" CaryMG Troubleshooting 4 31-07-2007 02:20 PM
Problem With The Game "millennium - Return To Earth" Donedeal Troubleshooting 2 16-08-2006 04:40 PM
Preformance Problem: "dracula: Reign Of Terror" Galan-Dr Troubleshooting 1 13-10-2005 10:22 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 07:21 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.