Go Back   Forums > Abandonia.com > Community News & Feedback > Old Suggestions
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26-04-2005, 06:18 PM   #1
Raster
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 5
Thumbs up

Hmm. It's worked for the past 5 games or so but now all I'm getting is a "Internet Explorer was not able to open this internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later." Is the file server down? Or is there something wrong on my side?
Any help would be appreciated. Since I've been waiting for 4 hours. LOL
Raster is offline                         Send a private message to Raster
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 06:42 PM   #2
NrmMyth
Hero Gamer

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 454
Default

Don't know... get FIREFOX.

Was your bandwith consumed by other programs?
__________________
Never mess with me when I have a cougar, Never!
NrmMyth is offline                         Send a private message to NrmMyth
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 06:48 PM   #3
Raster
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 5
Default

It shouldn't be. When I use FireFox it just reloads the darn page. Hmm. I wonder if something actually IS eating up my bandwith, but I have cable. Argh.

Hmm. I hit *ctrl-alt-del* To bring up the task manager, then clicked on networking. It looks like my bandwidth is just fine. RRRrrr. It's using like .05%. When I click on something it spikes to .74% but that's it.

*Note: Sorry about not editing my other topic, but it wouldn't let me edit till I had logged in. And clicked on REPLY before I logged in. Won't happen again. LOL.
Raster is offline                         Send a private message to Raster
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:01 PM   #4
NrmMyth
Hero Gamer

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 454
Default

NP.

Don't really know now how to help, but I also before encountered these kind of problems. Didn't see them lately...

Maybe some smarter member will help you.
__________________
Never mess with me when I have a cougar, Never!
NrmMyth is offline                         Send a private message to NrmMyth
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:10 PM   #5
Raster
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 5
Default

Is it just me? Or is anyone else having this problem right now?
Raster is offline                         Send a private message to Raster
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:15 PM   #6
NrmMyth
Hero Gamer

 
Join Date: Jan 2005
Location: ,
Posts: 454
Default

Quote:
Originally posted by Raster@Apr 26 2005, 09:10 PM
Is it just me? Or is anyone else having this problem right now?
Not really, people are busy answering other topics aswell.
__________________
Never mess with me when I have a cougar, Never!
NrmMyth is offline                         Send a private message to NrmMyth
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:26 PM   #7
DeathDude
Caught Somewhere In Time
 
DeathDude's Avatar

 
Join Date: Jan 2005
Posts: 803
Default

Have you tried clearing your cache and cookies from IE, see if that helps.
__________________

http://www.last.fm/user/DeathDude/ Upcoming Concerts will be attending 5/10/08: Dream Theater, 5/12/08: Gigantour, 5/16/08: Nightwish, 5/27/08: Rush, 6/5/08 and 6/6/08: Iron Maiden!!, 7/27/08: Judas Priest
DeathDude is offline                         Send a private message to DeathDude
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:30 PM   #8
Chris
Abandonia Homie
 
Chris's Avatar


 
Join Date: Feb 2005
Posts: 628
Default

do you use a firewall or some other program blocking referrers? you could check your inet-explorers security options as well.

EDIT: javascript has also to be enabled
__________________

Chris is offline                         Send a private message to Chris
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:31 PM   #9
Raster
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 5
Default

(DeathDude)Nope...That's not it. Done it already.
(Bobbin)It worked for the first 5 times. The settings should still be the same. I checked it out anyway and it appears enabled.
Raster is offline                         Send a private message to Raster
Reply With Quote
Old 26-04-2005, 07:35 PM   #10
DeathDude
Caught Somewhere In Time
 
DeathDude's Avatar

 
Join Date: Jan 2005
Posts: 803
Default

This working with every game at the site?

Plus you could try resetting your internet explorer settings to default maybe something got edited or something.
__________________

http://www.last.fm/user/DeathDude/ Upcoming Concerts will be attending 5/10/08: Dream Theater, 5/12/08: Gigantour, 5/16/08: Nightwish, 5/27/08: Rush, 6/5/08 and 6/6/08: Iron Maiden!!, 7/27/08: Judas Priest
DeathDude is offline                         Send a private message to DeathDude
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Downloading Games On Ar And Downloading Amiga Titles Runespawn Troubleshooting 2 22-07-2007 09:59 PM
Downloading Glow Worm Troubleshooting 4 06-01-2005 09:10 AM
Downloading Problem horsecrazy Troubleshooting 10 19-08-2004 05:07 AM
Problem while Downloading Kyrandia Samiel Troubleshooting 1 14-08-2004 03:31 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 01:48 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.