Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2006, 02:55 PM   #201
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

This might lead to ban or some other admin measures.

If game is protected, then you should not ask someone to file/transfer it to you!

If you like to own it, then check this linky.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 07-02-2006, 03:01 PM   #202
U96
Newbie

 
Join Date: Feb 2006
Location: ,
Posts: 4
Default

oh cool... we have the game, so we shouldnt worry about you :angel:
I ASKED... and whats with banning me for asking ? k:
and .. you didnt have to edit my post, and make me look like a 13 year old
but.. Im happy for those of you who actually have the game.. must be wonderfull.. enjoy :bye:

btw. thanks for the link to ebay

U96 is offline                         Send a private message to U96
Reply With Quote
Old 07-02-2006, 07:13 PM   #203
Sebatianos
[BANNED]
 
Sebatianos's Avatar

 
Join Date: Oct 2004
Location: Ljutomer, Slovenia
Posts: 3,883
Default

Quote:
Originally posted by U96@Feb 7 2006, 06:01 PM
oh cool... we have the game, so we shouldnt worry about you* :angel:
I ASKED... and whats with banning me for asking ?* k:
and .. you didnt have to edit my post, and make me look like a 13 year old*
but.. Im happy for those of you who actually have the game.. must be wonderfull.. enjoy* :bye:

btw. thanks for the link to ebay*
Well, all people who try to get ESA protected games get something similar (it's to discourage them). I had to edit your post, because you were calling for software exchange - which is not permitable.

I re-edited it - if this makes you feel better.

You asked people to transfer the game - that's sharing protected software - not allowed.

And you were not banned, but warned that you would be if you keep this up. I guess I was just so sick of people constantly asking for ESA protected stuff that I may have overreacted a bit.
Sebatianos is offline                         Send a private message to Sebatianos
Reply With Quote
Old 07-02-2006, 07:21 PM   #204
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Well, I bought it long time ago, first for PS, and then for PC. Nice game and if it means that much to you, you should consider buying it.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 15-03-2006, 12:22 PM   #205
Guest
Guest
Default

This is simply one of the best game ever. I don't think i played this and the othere crusader game as much as anything else (ok zelda and meteroid to snes then) I am so sad there is no 3 in the seriers.
Might be aswell probably would have been in full 3D fps style.... shame on you.
                       
Reply With Quote
Old 17-03-2006, 03:58 AM   #206
blastradius14
Abandonia Homie

 
Join Date: Jun 2005
Location: ,
Posts: 690
Default

Shame on who for what? :blink:

If Origin had continued to be a company to this day, I bet we would be playing the 5th 3rd person annihilator game right now.
blastradius14 is offline                         Send a private message to blastradius14
Reply With Quote
Old 09-04-2006, 02:56 AM   #207
ShawnDude
Guest
Default

For those still having problems getting this game to work from the original CD. Here is what I did to get it to work after many attempts. I am using d-Fend v2 Front End and DOSBox 0.65. This is a detailed explaination on how I got it to work for me and it should work for others.

Create a game folder to store your games in, I used C:\Program Files\D-Fend\Games\

Create a folder to copy your CD to, I used C:\Program Files\D-Fend\Games\CrusaderCD\

Copy all files from the CD to the CrusaderCD folder.

Using D-Fend setup DOSBox. Using the Wizard to setup:
Profile Name: Crusader: No Remorse
Checked Close DOSBox after game exit
Game EXE is C:\Program Files\D-Fend\Games\CrusaderCD\CRUSADER.EXE (use this for now so D-Fend will allow you to proceed, this will need edited later)
Setup EXE is C:\Program Files\D-Fend\Games\CrusaderCD\INSTALL.EXE
Next
Cycles need set for your system. I used 12000 cause I saw that posted elsewhere.
Next
Add
Select Drive, C:\Program Files\D-Fend\Games\CrusaderCD\
Checked Enabled Input/Output Control
Mounted Drive Letter D
OK
Add
Select Drive, C:\Program Files\D-Fend\Games\
Checked Enabled Input/Output Control
Mounted Drive Letter C
OK
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Finished
In D-Fend window, Right Click on Crusader: No Remorse and select Edit Profile
Autoexec tab, Check Override Game Start
OK
Double Click on Crusader: No Remorse
You will get a DOS Prompt
D:
Install
Proceed thru the install, I used FULL Video and SB16 Sound
Exit DOSBox
Back to D-Fend, Right Click on Crusader: No Remorse and select Edit Profile
Change the Game EXE to C:\Program Files\D-Fend\Games\Crusader\CRUSADER.EXE
Autoexec tab, Uncheck Override Game Start
OK
Double Click on Crusader: No Remorse
Enjoy!
                       
Reply With Quote
Old 17-04-2006, 05:09 AM   #208
blastradius14
Abandonia Homie

 
Join Date: Jun 2005
Location: ,
Posts: 690
Default

you want SB pro, not sb16.

Also, cycles vary due to computer uberness differences.

This looks incredibly familiar... :whistle: Check the previous pages and see how many times I posted something like that LOL
blastradius14 is offline                         Send a private message to blastradius14
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 05:21 AM   #209
Guest
Guest
Default

Hi. I have the original Crusader: No Remorse CD.

I followed the exact instructions of Shawn above, except I used SB pro like blastradius said.

I've been trying to get this game to work with DOSbox for a few days now. I have a 2.0ghz processor, and Windows XP SP2.

The sound is incredibly choppy. The video runs fine, but the sound is horrible.

Anyone?
                       
Reply With Quote
Old 07-06-2006, 04:27 AM   #210
blastradius14
Abandonia Homie

 
Join Date: Jun 2005
Location: ,
Posts: 690
Default

Hrmmm, What is your Cycles/frameskip at? Higher frameskips seem to make the little tin man walk funny, and sometimes the music chops out.
blastradius14 is offline                         Send a private message to blastradius14
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
crusader no remorse problem KINGZ265 General compatibility fixes 4 20-03-2009 06:21 PM
Crusader No Remorse: Can't Save The Game Danny Troubleshooting 10 14-04-2005 08:44 AM
Crusader: No Regret + Remorse JJXB Troubleshooting 7 29-11-2004 06:21 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 12:42 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.