Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2013, 11:41 AM   #1
AdamTheIcon
Newbie
 
AdamTheIcon's Avatar

 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default Batman Forever The Arcade Game

well i have a bin and cue file for batman forever the arcade game. how do i get this to work on dosbox im not sure if i post this in the wrong place or not lol sorry people im a noob at posting stuff....

Last edited by AdamTheIcon; 06-09-2013 at 11:52 AM.
AdamTheIcon is offline                         Send a private message to AdamTheIcon
Reply With Quote
Old 06-09-2013, 04:32 PM   #2
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

IMGMOUNT: http://www.dosbox.com/wiki/MOUNT#Mou...Pair_as_volume
http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=28999
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 06-09-2013, 09:38 PM   #3
AdamTheIcon
Newbie
 
AdamTheIcon's Avatar

 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default

THANKS i been wanting to play this game for like 4 years lol. And i got the game working . one weird thing the game is doing good but music cuts out at points would you know why?
AdamTheIcon is offline                         Send a private message to AdamTheIcon
Reply With Quote
Old 07-09-2013, 09:09 AM   #4
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,611
Default

So you figured out the CD mount?

My first guess about the choppy music is if you're using an actual CD that you burned your cue/bin to, is this the case? The same problem happened normally back when this game was released. CDs are always very slow. Nowadays you can improve a lot by using the image file or making one out of the CD (you can do so easily with this free software), put it in your hard drive which is much faster than a CD, and using this image instead of the actual CD to play (in the tutorial, use the imgmount DOSBox command instead of mount).

Otherwise, is your computer (CPU) slow?
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...

Last edited by Japo; 07-09-2013 at 09:26 AM.
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batman Forever Sebatianos Games Discussion 35 15-04-2018 02:24 PM
Arcade Game Studio - Create games with a real classic arcade feel - beta available BrunoRMarcos Blah, blah, blah... 0 11-11-2012 09:19 PM
WWF Wrestlemania - The arcade Game? charming19 Trash Can 1 09-07-2009 02:21 PM
Batman Forever - The Arcade Game NGboo Approved Requests 17 17-01-2009 01:05 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 12:56 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.