Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2010, 10:16 AM   #81
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

Um, Google?
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 15-07-2010, 01:38 PM   #82
Unregistered5126478124
Guest
Default Hmm

Quote:
Originally Posted by The Fifth Horseman View Post
Um, Google?
Good point >.>
                       
Reply With Quote
Old 13-03-2011, 04:32 PM   #83
Skunk the Hunk
Guest
Default Save game

Hi, guys.
Thanks for the help with the errors, the patch and the new file did the trick. Can now run on XP without any of those bugs.
But I'm still not able to save games, any hints (except installing windows in dosbox)?
                       
Reply With Quote
Old 13-03-2011, 06:54 PM   #84
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by Skunk the Hunk View Post
..... any hints (except installing windows in dosbox)?
http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=25293
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 14-03-2011, 11:47 AM   #85
Skunk the Hunk
Guest
Default

Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
Dude, that's sweet. A little tear of nostalgia just by seeing the old 3.11...
But even running the game via win3 doesn't help for saving games, though - so I'm still just about as far with the original problem.
                       
Reply With Quote
Old 14-03-2011, 11:53 AM   #86
Skunk the Hunk
Guest
Default

Quote:
Originally Posted by Skunk the Hunk View Post
But even running the game via win3 doesn't help for saving games, though - so I'm still just about as far with the original problem.
Jesus Christ lord allmighty. Sorry for my stupidity. Just have to press ENTER when saving...

Thanks for the tip regarding the win3, though - that'll solve some issues I have with other games!
                       
Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:30 AM   #87
unodos
Guest
Default First Time

Hi, guys. I've spent about 2 hours scouring forums and reading&following tutorials. This is my first time installing a DOS game. I've tried to install this game on both Boxer and dosbox but neither works. I don't know whether I've skipped some steps but I don't have much exp running codes and the such.

On both boxer and dosbox i get the same message that "this program requires microsoft windows"

What am I doing wrong? I'm operating on Mac os x 10.5 and using boxer (latest version)

First game I looked up when I found out about dos through a youtube video. Holiday Island was my childhood! Thanks in advance for your help!
                       
Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:48 AM   #88
zirkoni
Game Wizzzzzzard
 
zirkoni's Avatar

 
Join Date: Oct 2007
Location: Tampere, Finland
Posts: 471
Default

Quote:
Originally Posted by unodos View Post
...
On both boxer and dosbox i get the same message that "this program requires microsoft windows"
...
Obviously, the game requires Microsoft Windows

I guess your best option would be to install Windows 3.x in DOSBox and run the game there. Or you can just download the preconfigured Win3.11 here.
zirkoni is offline                         Send a private message to zirkoni
Reply With Quote
Old 06-07-2011, 09:52 AM   #89
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by unodos View Post
Hi, guys. I've spent about 2 hours scouring forums and reading&following tutorials. ......On both boxer and dosbox i get the same message that "this program requires microsoft windows" ...
Quote:
Originally Posted by unodos View Post
What am I doing wrong?
You didn't read some post above yours:
[Echo]
Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
[/Echo]
And as you're on a Mac, yes, that also works on a Mac.
I repeat: it works.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*

Last edited by The Fifth Horseman; 06-07-2011 at 05:42 PM.
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 24-03-2012, 11:57 AM   #90
63M1N1
Guest
Exclamation setup.exe

hey all

could you please upload a version with setup.exe form win 3.1?

all the HI that i've downloaded (abandonia, CGN...) don't have a original setup.exe and i can't istall HI in win 3.1 dosbox

thank you!

63.
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monkey Island 3 - The Curse Of Monkey Island (April Fools' Day 2006) Reup Games Discussion 24 16-07-2019 09:11 AM
Holiday Island Luchsen H 3 07-06-2010 01:39 PM
Which Holiday? ReamusLQ Blah, blah, blah... 35 30-12-2009 01:00 PM
Going On Holiday chickenman Blah, blah, blah... 6 03-09-2005 02:26 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 11:00 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.