Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2007, 10:23 PM   #221
Guest
Guest
Default

Is it possible to run this game windowed?
                       
Reply With Quote
Old 06-08-2007, 11:38 PM   #222
_r.u.s.s.
I'm not Russ
but an ex-alektorophobic
 
_r.u.s.s.'s Avatar


 
Join Date: May 2005
Location: Nitra, Slovakia
Posts: 6,533
Default

it is, in dosbox
__________________
_r.u.s.s. is offline                         Send a private message to _r.u.s.s.
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 01:59 AM   #223
Guest
Guest
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(_r.u.s.s. @ Aug 7 2007, 12:38 AM) [snapback]303263[/snapback]</div>
Quote:
it is, in dosbox
[/b]
But what about windows 98?
                       
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 07:21 AM   #224
Mighty Midget
Pox Vobiscum
 
Mighty Midget's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: Krakeroy, Norway
Posts: 3,014
Default

Windows 98 is closer to pure DOS than XP is, afterall XP isn't related to DOS while Win98 is. Why not give it a go if you have 9x? If it doesn't work, try restart Win into DOS (there is an option there at the shut-down menu). If it still doesn't work, then you would want to either 1) run it in pure DOS via a DOS boot disc (you can find one here at Abandonia) or 2) play it through DOSBox if your machine is powerful enough to run DOSBox (it is a resource-hungry program).
__________________
Je Suis Charlie
Mighty Midget is offline                         Send a private message to Mighty Midget
Reply With Quote
Old 09-08-2007, 02:40 PM   #225
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,276
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(Guest @ Aug 9 2007, 03:59 AM) [snapback]303765[/snapback]</div>
Quote:
But what about windows 98?
[/b]
Same as for all other DOS games running under Windows : no.
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 15-08-2007, 05:56 PM   #226
Arcelin
Guest
Default

<div class='quotetop'>QUOTE(the_fifth_horseman @ Aug 9 2007, 03:40 PM) [snapback]303926[/snapback]</div>
Quote:
<div class='quotetop'>QUOTE(Guest @ Aug 9 2007, 03:59 AM) [snapback]303765[/snapback]
Quote:
But what about windows 98?
[/b]
Same as for all other DOS games running under Windows : no.
[/b][/quote]
Here are my files (wolf.conf) and wolf batch to tun wolf under windows 98 SE:
----------
wolf.conf
----------
[sdl]
fullscreen=false
fulldouble=false
fullresolution=original
windowresolution=original
output=surface
autolock=true
sensitivity=100
waitonerror=true
priority=higher,normal
mapperfile=mapper.txt
usescancodes=true

[dosbox]
language=
machine=vga
captures=capture\wolf\
memsize=32

[render]
frameskip=0
aspect=false
scaler=normal2x

[cpu]
core=auto
cycles=3000
cycleup=500
cycledown=20

[mixer]
nosound=false
rate=22050
blocksize=2048
prebuffer=10

[midi]
mpu401=intelligent
device=default
config=

[sblaster]
sbtype=sbpro2
sbbase=220
irq=7
dma=1
hdma=5
mixer=true
oplmode=auto
oplrate=22050

[gus]
gus=true
gusrate=22050
gusbase=240
irq1=5
irq2=5
dma1=3
dma2=3
ultradir=C:\ULTRASND

[speaker]
pcspeaker=true
pcrate=22050
tandy=auto
tandyrate=22050
disney=true

[joystick]
joysticktype=auto
timed=true
autofire=false
swap34=false
buttonwrap=true

[serial]
serial1=dummy
serial2=dummy
serial3=disabled
serial4=disabled

[dos]
xms=true
ems=true
umb=true
keyboardlayout=none

[ipx]
ipx=false

[autoexec]
# Lines in this section will be run at startup
# Would give you a E in DOSBox
# which points at E:\GAMES
mount E "E:\GAMES"
# Change at disk E
E:
# Goes to the root directory of the current drive
cd\
# Goes to the directory GAMES\wolf
cd wolf
# Run g.exe without loadfix
wolf.EXE
# Exit DosBox
exit
---------
wolf.bat
---------
dosbox -exit -conf wolf.conf
                       
Reply With Quote
Old 31-08-2007, 04:27 AM   #227
Guest
Guest
Default

I can't seem to get it loaded properly. How do I install the program without the floopy disks?
                       
Reply With Quote
Old 31-08-2007, 07:17 AM   #228
Japo
Autonomous human
 
Japo's Avatar


 
Join Date: Mar 2006
Location: ,
Posts: 4,613
Default

If you downloaded it from here you don't have to run the install, just unZIP and start the game.
__________________
Life starts every day anew. Prospects not so good...
Japo is offline                         Send a private message to Japo
Reply With Quote
Old 06-09-2007, 03:30 AM   #229
DanO
Guest
Default

Wow, I had purchased this game and enjoyed it a TON back then. Until one of my install floppy discs went belly up. Heck right after finding this, I rummaged through a big ole' box of old computer stuff I have and found the paper instructions or "Survival Guide".

Quickly read thru all the posts here, and will now try running it on dos box. Awesome guys!!
                       
Reply With Quote
Old 06-09-2007, 03:31 AM   #230
DanO
Guest
Default

Oh, and there is kinda like an updated version coming out in December (I hope) Google up "Wolf Quest"
                       
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wolf The Fifth Horseman W 4 20-04-2012 02:32 AM
Operation Wolf Kosta Games Discussion 29 17-06-2008 10:45 PM
Wolf Help bored kid Troubleshooting 6 20-03-2006 06:44 PM
Wolf Guest_Ali Troubleshooting 5 25-10-2005 09:29 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 07:01 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.