Go Back   Forums > Community Chatterbox > Tech Corner
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22-04-2005, 11:53 AM   #1
TheSmyth
Abandonia nerd

 
Join Date: Feb 2005
Location: ,
Posts: 83
Default

Has anyone else noticed the forum doesn't seem to flag-up the new posting properly anymore.
Some work and some don't.
And ven the new topics don't seem to be marked up as normal?
TheSmyth is offline                         Send a private message to TheSmyth
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 12:02 PM   #2
iCezolation
Newbie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 19
Send a message via ICQ to iCezolation
Default

Everything works fine here, even when I just leave the site, then come back in the same browser-window and it marks the forums still the right way.
iCezolation is offline                         Send a private message to iCezolation
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 05:34 PM   #3
DeathDude
Caught Somewhere In Time
 
DeathDude's Avatar

 
Join Date: Jan 2005
Posts: 803
Default

Haven't really seen any problems on my end either.
__________________

http://www.last.fm/user/DeathDude/ Upcoming Concerts will be attending 5/10/08: Dream Theater, 5/12/08: Gigantour, 5/16/08: Nightwish, 5/27/08: Rush, 6/5/08 and 6/6/08: Iron Maiden!!, 7/27/08: Judas Priest
DeathDude is offline                         Send a private message to DeathDude
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 06:05 PM   #4
Allen
Abandonia nerd

 
Join Date: Oct 2004
Location: Shella, Kenya
Posts: 61
Default

I've had some problems with it. It doesn't seem to be showing new posts.
Allen is offline                         Send a private message to Allen
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 07:26 PM   #5
Tulac
Union Leader



 
Join Date: Dec 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,867
Default

I noticed that on pretty much every invisionboard...
__________________
[14-12, 16:08] TotalAnarchy: but the greatest crime porn has done is the fact that it's all fake and emotionless, that's why I prefer anime hentai frankly
Tulac is offline                         Send a private message to Tulac
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 08:45 PM   #6
Eagle of Fire
Friendly Fire
 
Eagle of Fire's Avatar

 
Join Date: Sep 2004
Location: Valleyfield, Canada
Posts: 4,892
Default

Try to delete your cookies/temporary internet files. Might help you.
__________________
I'm on a hot streak... Literally.
Proud member of The Abandoned since 2005.
Eagle of Fire is offline                         Send a private message to Eagle of Fire
Reply With Quote
Old 22-04-2005, 11:12 PM   #7
Unknown Hero
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: Aug 2004
Location: Split, Croatia
Posts: 1,028
Default

I noticed some problems when clicking on link: "Show last posts since your last visit". I never used this link before ( I used the one that says: "Todays active topics." - and this one still works), but when I tried that first button, I didn't work properly, so i switched beack to "Todays active topics". :not_ok:
Unknown Hero is offline                         Send a private message to Unknown Hero
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About the Forum not showing Mighty Midget Old Suggestions 0 21-12-2008 01:04 AM
About The Forums lone lee Old Suggestions 10 24-10-2006 08:09 PM
Better Way Of Showing The Translations Northowl Old Suggestions 9 23-08-2006 11:30 AM
Ads In Forums Red Diablo Old Suggestions 31 06-10-2004 05:47 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 07:23 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.