Go Back   Forums > Abandonia.com > Games Discussion
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15-04-2005, 04:01 PM   #1
wendymaree
Home Sweet Abandonia
 
wendymaree's Avatar

 
Join Date: Jul 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 963
Default

Feel free to comment and discuss this game here. Also, if you have any useful tips or tricks don't hesitate to share them with the others! Thanks!

Review + Download

Last edited by Luchsen; 23-01-2008 at 03:10 PM.
wendymaree is offline                         Send a private message to wendymaree
Reply With Quote
Old 15-04-2005, 04:58 PM   #2
Kon-Tiki
[BANNED]

 
Join Date: Sep 2004
Location: Dentergem, Belgium
Posts: 1,811
Default

Awesome update. Good job on it k:
Kon-Tiki is offline                         Send a private message to Kon-Tiki
Reply With Quote
Old 16-04-2005, 11:55 AM   #3
Guest
Guest
Default

I couldn't get it to work.

When I run the program with "run in 256 colours" select under compatibility, the program changes my windows default colours, and an error message appears.
('program encountered an error and has to close').

NB: I'm using XP on a laptop that doesn't have a 256 colours setting in the display properties tab.
                       
Reply With Quote
Old 16-04-2005, 12:16 PM   #4
wendymaree
Home Sweet Abandonia
 
wendymaree's Avatar

 
Join Date: Jul 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 963
Default

I'm using a laptop without the 256 color option in the display settings, too. I just changed the compatability in the properties dialogue box and everything works fine.
But I see you've changed that and it didn't work for you. what about changing the compatability to Win98 or 95 - available in the same tab. This might help. You could also experiment with ticking in the 'run at 640x480 resolution' box. Is your laptop an older model? Mine is fairly new, so perhaps it doesn't need as much tweaking.
wendymaree is offline                         Send a private message to wendymaree
Reply With Quote
Old 16-04-2005, 08:08 PM   #5
GrEgOrIo
Guest
Default

Hey, I downloaded this game yesterday and started playing and am having alot of fun. However, this is the first time I have ever played a settlers and I was wondering if anyone knows why my miners won't mine even when they have food and tools. If any of u guys know where I could find an explanation of the game's units and stuff online that would work too. -Thanks
                       
Reply With Quote
Old 17-04-2005, 02:17 AM   #6
wendymaree
Home Sweet Abandonia
 
wendymaree's Avatar

 
Join Date: Jul 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 963
Default

Are you sure this game is Entombed?
wendymaree is offline                         Send a private message to wendymaree
Reply With Quote
Old 18-04-2005, 02:27 PM   #7
The Fifth Horseman
FUTURE SCIENCE BASTARD
 
The Fifth Horseman's Avatar


 
Join Date: Oct 2004
Location: Opole, Poland
Posts: 14,264
Default

I got back to playing this game a few weeks back but got stuck on the moon puzzle... can't figure which part of the wave to click to activate the corresponding note after I heard the sequence...
__________________

"God. Can't you people see I'm trying to commit a crime against science and nature here?"
-- Reed Richards
The Fifth Horseman is offline                         Send a private message to The Fifth Horseman
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 03:20 AM   #8
Some Dude
Newbie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

Is this the puzzle with 7 clickable sea sections and then a 'shore' on the right side and a clickable cloud at the top to activate the puzzle?

If so then what I did was ignore the musical notes and watch for the lighting sequence that occurs on the 'shore'.

If you consider the 'shore' to be numbered in this order:
1
2
3
4
5
6
7

then the coresponding sea numbering is:
7 6 5 4 3 2 1

You can view the sequence 3 times before it changes. I just got some paper and recorded the sequence.
Some Dude is offline                         Send a private message to Some Dude
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 03:26 AM   #9
Some Dude
Newbie

 
Join Date: Mar 2005
Location: ,
Posts: 2
Default

Does anyone no how to disarm the lightning door which divides the star room from the big chamber room?

Thanks,
Some Dude
Some Dude is offline                         Send a private message to Some Dude
Reply With Quote
Old 21-04-2005, 03:31 AM   #10
TheGiantMidgit
Abandonia Homie

 
Join Date: Apr 2005
Location: ,
Posts: 608
Default

Quote:
Originally posted by GrEgOrIo@Apr 16 2005, 08:08 PM
Hey, I downloaded this game yesterday and started playing and am having alot of fun. However, this is the first time I have ever played a settlers and I was wondering if anyone knows why my miners won't mine even when they have food and tools. If any of u guys know where I could find an explanation of the game's units and stuff online that would work too. -Thanks
Try looking up an FAQ or two on the net. Not sure if you're playing Serf City or Settlers 2. Try Entombed too, seeing as this message is in its topic.
TheGiantMidgit is offline                         Send a private message to TheGiantMidgit
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Entombed Enhanced Luchsen E 2 26-08-2014 04:59 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 06:55 AM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.