Go Back   Forums > Abandonia.com > Troubleshooting
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21-03-2009, 02:49 PM   #1
CSDanger
Newbie

 
Join Date: Nov 2008
Location: Hohenschonhausen, Germany
Posts: 18
Default Mouse is slow when I drive over buttons

Hello Abandonia team and all members!

I found this site some months ago and Iīm very happy that I found it. So much oldschool games here to find for free!

But I have a problem since some days and I donīt know how to fix it. Its about that my mouse (cordeless with wheel) lags when I drive over buttons and that makes the games unplayable for example Amulets and Armor, Red Baron and Panzer General.

I already found a good link here how to fix the mouse speed problem

http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=6320

but the problem is that my mouse is fast now after I did like in the description but its still laggy when I drive over buttons in the game. It holds still for around 1 second before moving again to the destination I want. And the crazy thing about that is that a few weeks ago I didnīt had this problem but Iīm 100% sure that I didnīt changed anything on my computer! For example Panzer General. At the evening the mouse was slow but not laggy but as I played it the next day it was so laggy that it was unplayable!

Does anybody know how to fix this problem? If you need more details about my computer please tell me. Ah yes I donīt use DosBox if somebody thinks that. I canīt use it. But sometimes I use VDM sound like in Red Baron. But Panzer General I play without VDM sound or anything else.

Greetings. CSDanger
CSDanger is offline                         Send a private message to CSDanger
Reply With Quote
Old 21-03-2009, 03:17 PM   #2
dosraider
Dismembered.
 
dosraider's Avatar

 
Join Date: Aug 2007
Location: Dixmuide, Belgium
Posts: 2,767
Default

Quote:
Originally Posted by CSDanger View Post
..... Ah yes I donīt use DosBox if somebody thinks that. I canīt use it. But sometimes I use VDM sound like in Red Baron. But Panzer General I play without VDM sound or anything else......
And that's your problem.
Learn how to use dosbox and your problems will be solved.
Your dosbox journey begins@ >A beginner's guide to DosBox<
After all, they are dosgames. They were never meant to run in Windows.
__________________

Not a member of The Victorious People's Shoutbox Liberation Army.
Not a member of the GAG Guerrilla. Don't get A Grip!
FOR RENT
*Advertising space*
dosraider is offline                         Send a private message to dosraider
Reply With Quote
Old 21-03-2009, 04:23 PM   #3
CSDanger
Newbie

 
Join Date: Nov 2008
Location: Hohenschonhausen, Germany
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by dosraider View Post
And that's your problem.
Learn how to use dosbox and your problems will be solved.
Your dosbox journey begins@ >A beginner's guide to DosBox<
After all, they are dosgames. They were never meant to run in Windows.
Ok thanks I will try to use DosBox with this guide thanks.
CSDanger is offline                         Send a private message to CSDanger
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse Speed Turtle Slow In Warcraft 2 stides Troubleshooting 3 10-06-2007 09:22 AM
Slow Mouse Poppa Troubleshooting 2 05-07-2006 09:19 AM
How To Slow Down Test Drive 3 drdori Troubleshooting 5 07-02-2006 08:27 PM
Slow Mouse Haderach Troubleshooting Archive 0 20-07-2005 12:15 AM
Slow Mouse Eci_Frog Troubleshooting 5 21-03-2005 08:43 PM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump
 


The current time is 02:06 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.