Go Back   Forums > Community Chatterbox > Tech Corner
Memberlist Forum Rules Search Today's Posts Mark Forums Read
Search Forums:
Click here to use Advanced Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31-03-2006, 05:08 PM   #1
Abi79
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: May 2005
Location: Oradea, Romania
Posts: 829
Send a message via Yahoo to Abi79
Default

I've been getting the following error since today, when going on google.com or mail.google.com.
Quote:
Error trying to validate certificate from www.google.com using OCSP - unauthorized request.
Browser: Firefox 1.5
OS: Win98 SE

Does it also happen to you? Is the world as we know it doomed? Should I start crying? Is there a way to fix it? Am I going to get a new computer? :tai: All this questions and more, soon!
Abi79 is offline                         Send a private message to Abi79
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 05:12 PM   #2
Tulac
Union Leader



 
Join Date: Dec 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 1,867
Default

Quote:
Originally posted by Abi79@Mar 31 2006, 07:08 PM
Is there a way to fix it?
http://www.yahoo.com
http://www.msn.com
http://www.altavista.com
http://www.metasearch.com
__________________
[14-12, 16:08] TotalAnarchy: but the greatest crime porn has done is the fact that it's all fake and emotionless, that's why I prefer anime hentai frankly
Tulac is offline                         Send a private message to Tulac
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 05:14 PM   #3
Master MC
Hero Gamer

 
Join Date: Oct 2005
Location: Alphen aan den Rijn, Netherlands
Posts: 403
Default

No problems or whatsoever.
It must be you.
Master MC is offline                         Send a private message to Master MC
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 05:38 PM   #4
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Did you add/change any extension? Did you update your extensions?

Do you type gmail.com or mail.google.com?

Why don't you use Thunderbird for email?
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 05:44 PM   #5
Abi79
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: May 2005
Location: Oradea, Romania
Posts: 829
Send a message via Yahoo to Abi79
Default

Would you look at that: CustomizeGoogle needs to be updated. :P

I didn't use Thunderbird (altough it is installed) until now for gmail, but I'll use it from now on.

Let's hope that CustomizeGoogle's update will fix this.

EDIT: It didn't work. I've also tried to uninstall it, but the same thing happens.
Abi79 is offline                         Send a private message to Abi79
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 06:20 PM   #6
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Clear all user data and then try again.
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 06:21 PM   #7
Quintopotere
Home Sweet Abandonia
 
Quintopotere's Avatar



 
Join Date: Apr 2005
Location: Turin, Italy
Posts: 1,043
Default

That's strange...

For me both Google and Gmail work fine!
__________________
Quintopotere is offline                         Send a private message to Quintopotere
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 06:37 PM   #8
Abi79
Home Sweet Abandonia

 
Join Date: May 2005
Location: Oradea, Romania
Posts: 829
Send a message via Yahoo to Abi79
Default

Upon clearing the cache, deleting every cookie and every stored password, I can now go to www.google.com, but I cannot sign in to my account. The same error message appears.

EDIT: After posting on Google's help group, I got some info and I changed security.OCSP.enabled = 0 in about:config and it works. Yay.
Abi79 is offline                         Send a private message to Abi79
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 06:44 PM   #9
Rogue
10 GOSUB Abandonia
20 GOTO 10
 
Rogue's Avatar

 
Join Date: Nov 2004
Location: Afrim, Albania
Posts: 2,113
Default

Glad you solved it. k:

Way to go!
Rogue is offline                         Send a private message to Rogue
Reply With Quote
Old 31-03-2006, 08:14 PM   #10
win98
In the loop on hardware.
 
win98's Avatar

 
Join Date: Apr 2005
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 890
Default

Well I am a bit late but it's good you solved it.
win98 is offline                         Send a private message to win98
Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Google GOD? Kugerfang Blah, blah, blah... 14 19-08-2008 05:16 PM
Is Your Avatar On Google? Ioncannon Blah, blah, blah... 19 16-11-2006 08:09 PM
Why Use Google When You Can Use... moogle Blah, blah, blah... 14 29-11-2005 03:12 AM
Google Yobor Blah, blah, blah... 17 08-05-2005 11:32 AM
Google Your Nick Tulac Blah, blah, blah... 59 12-01-2005 06:31 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump
 


The current time is 04:48 PM (GMT)

 
Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.